monami
Fanka BB :)
No według tego co napisałaś, ja też jestem 'dojarką' a pisząc na forum piszesz chyba też do ogółu, czy się mylę?
Jak cytuje kogoś to raczej zwracam się do cytowanej osoby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No według tego co napisałaś, ja też jestem 'dojarką' a pisząc na forum piszesz chyba też do ogółu, czy się mylę?
Według takiego rozumowania można zacytować inna osobę obrażając przy okazji inne, ale przecież to nie było do nich...Jak cytuje kogoś to raczej zwracam się do cytowanej osoby![]()
Według takiego rozumowania można zacytować inna osobę obrażając przy okazji inne, ale przecież to nie było do nich...
Więcej luzu życzę...
Bo wyraziła to w sposób krzywdzący dla niektórych osób w tym dla mnie. Jakbyśmy zrobiły sobie dziecko a potem co ? A potem na kawkę chciał chodzić z koleżankami i uczyć się - jakby to było coś złego. Można to było napisać zupełnie inaczej.
Napisalam jak uważałam.... gdzie napisalam ze nie mozna chodzic na kawę ze znajomymi??owszem mozna... malo tego napisze ze TRZEBA raz na jakis czas ,"odetchnac" ja nie napisalam ze trzeba rezygnowac ze spotkań..czy z wyjscia bez dziecka....
Ja pisalam..i napiszę ostrzej....
jak ktos decyduje się na dziecko na studiach, a potem np nie kp tylko dlatego ze studiuje....( co innego jak dziecko nieprzybiera na wadze, albo doradca laktacyjny czy polozna nie daje rady pomoc). ..ale dziecko tez nie widzi cale dnie mamy ( tylko w wieczory i weekendy bo mama studjuje dziennie to krzywda dla dziecka ..taka dluuga i czesta nieobecnosc mamy.
Zdania nie zmienie.. jezeli Cie to krzywdzi trudno... dziecko czuje zbyt silna więź z matka w pierwszym okresie życia...i mama powinna byc glownie przy dziecku ( nie 24 h)
Michał i Maciej
Michał i Marcel
Michał i Marcin
Michał i Adam jeszcze biorę pod uwagę.
W październiku rodzisz? Dobrze wyłapałam, że od dwóch mcy dop.wiesz, że bliźniaki...wcześniej się ukrywali?
@monami musimy sie spotkac gdzies w poł drogi na ta kawke, Karolina tez chętna "powisiec" z nami [emoji3][emoji3]Powisze z wami i zaspiewamy jak w Żywocie Briana- always look on the bright side of life....
To zszokuje Cię jeszcze bardziej , są mamy które nie kp bo nie , bo nie chcą [emoji15] te to już chyba w ogóle czyste zło, gorzej niż matki studentki
@monami musimy sie spotkac gdzies w poł drogi na ta kawke, Karolina tez chętna "powisiec" z nami [emoji3][emoji3]