reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czuje się dobrze w dodatku mamy tak zaplanowana podróż że nie będę jechać więcej nic ok 3,5 h , jedziemy w miejsce gdzie się super zrelaksuje no i sprawdziłam gdzie szpital i jest 30 minut drogi od miejsca gdzie będziemy. Wrócę akurat w 36 TC. Jakby się coś okazało że nie mogę jechać to pojedzie mąż z córką sam i tyle ale nie sądzę. Myślę że urodzę w terminie także od powrotu jeszcze miesiąc do terminu porodu.

W takim razie trTmam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli :) i przede wszystkim żebyście odpoczęli jak należy :) przez najbliższe kilka miesięcy może nie być Wam dane :p sama bym pojechała z chęcią gdzieś nad morze, nad jezioro. Ale nic straconego. W przyszłym roku pojedziemy już z małą :)

Też bym pograła! Już kiedyś o tym myślałam żeby kupić te najnowsze simsy. Ale mam za słabego laptopa na taką gre :(
Ja mam 2 i nigdy nie chciałam 3 czy 4 a K wiele razy chciał mi kupić. Jak naszła mnie ochota żeby pograć w nowsze części to okazało się , że jestem w ciąży i zrezygnowałam. Może kiedyś zamówię z wszystkimi dodatkami. Póki co, wątpię żebym miała czas i siłę grać. Za bardzo się wciągam w te simsowe życie :D

Ja mam 2 i nigdy nie chciałam 3 czy 4 a K wiele razy chciał mi kupić. Jak naszła mnie ochota żeby pograć w nowsze części to okazało się , że jestem w ciąży i zrezygnowałam. Może kiedyś zamówię z wszystkimi dodatkami. Póki co, wątpię żebym miała czas i siłę grać. Za bardzo się wciągam w te simsowe życie :D
Ja mam od paru miesiecy na kompie, pogralam pare godzin i mi sie znudzilo :) to juz nie to co kiedys

reklama
Ja też chwilę po tym jak dowiedziałam się o ciąży dostałam propozycję objęcia wyższego stanowiska [emoji14] wcześniej na to czekałam i nic, a propozycję dostałam akurat wtedy :D no i musiałam odmówić, a jak wrócę do pracy to pewnie znowu będę musiała trochę popracować żeby zwolniło się takie stanowisko :D
Ale ważniejsze oczywiście, że udało nam się szybko w ciąże zajść, a awanse jeszcze przede mną :)
Ja miałam podobnie [emoji4] musiałam się przyznać w pracy, bo miałam zabookowany bilet do Chile [emoji23] i miałam dostać nowy projekt[emoji50]
Dziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
Ba 40st. wszystko prałam[emoji4]nic się nie stało. Tylko na mniejszych obrotach niż zwykle[emoji4]

Do góry