reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój synuś od kilku dni jest dużo bardziej aktywny albo może ja to bardziej czuje bo jest większy i już naprawdę ma mało miejsca w brzuchu. Brzuch skacze na wszystkie strony. Niestety dalej jest ułożony pośladkowo i to jeszcze jakoś poprzecznie. Rozmawiałam że znajoma co miała cesarkę właśnie dlatego że syn był pośladkowo i mówiła że w moim szpitalu to lepiej cesarka bo ogólnie mało jest lekarzy i położnych którzy potrafią taki poród odebrać.
Już się nie mogę doczekać czwartku żeby się dowiedzieć jak tam :)

Trzymam kciuki żeby jednak się odwrócił :) a który jesteś tydzień ? :)

reklama
Ja mam jakąś taką zwykłą, na szerokość łóżeczka. I będą ją kładła na materac, bo nie będzie mi leżeć cały czas w łóżeczku tylko od czasu do czasu[emoji4]
Będziesz przenosić np do wózka, leżaczka itp ?:) Znalazłam fajny klin tylko nie wiem czy nie będzie za malutki :p
Screenshot_2018-06-10-21-56-04-724_com.opera.browser.png

A poszewkę też kupujesz na niego ?:)

Załączniki

• Screenshot_2018-06-10-21-56-04-724_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-10-21-56-04-724_com.opera.browser.png
    131 KB · Wyświetleń: 415
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaczynam 32 także teoretycznie jeszcze do 34 ma czas ale w praktyce lekarz mi mówił że nawet czasem dzieciaki i w 38 się obracają. Tylko że jak do 34 się nie obróci to już dają skierowanie na CC.

Rozumiem :) to do 32 jak jest pupa w dół to widać tak mu wygodnie :D zobaczymy na koniec czerwca co wykombinował ten twój maluszek :) ❤️

Jasne. A wysyłka na paczkomat to 8.60 zł to tyle co nic. Poza tym zapas masz, a data serio ponad rok czasu ważności odkąd nam się dziewuchy urodzą. Także nie zdążą się na pewno przeterminowac
Kurcze dziewczyny to ile tych chusteczek schodzi? :D bo ja kupiłam na razie 3 opakowania "tylko" [emoji23]

reklama
Będziesz przenosić np do łóżeczka, leżaczka itp ?:) Znalazłam fajny klin tylko nie wiem czy nie będzie za malutki [emoji14]
Zobacz załącznik 866108
A poszewkę też kupujesz na niego ?:)
Wiesz co, mam identyczną[emoji4]ja tylko mam zamiar go używać w łóżeczku (jeśli będzie taka konieczność)[emoji4] A poszewki nie kupuje[emoji16] Pieluchę mogę położyć i po problemie [emoji4]

Do góry