Ka30sia
Fanka BB :)
Ale w ktorej dzielnicy pada?Super kilogram to już jest konkretna waga :-)
Cieszę się razem z Tobą, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się :-)
Ps. W Warszawie cudownie pada :-)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w ktorej dzielnicy pada?Super kilogram to już jest konkretna waga :-)
Cieszę się razem z Tobą, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się :-)
Ps. W Warszawie cudownie pada :-)))
Super [emoji7][emoji7][emoji7]
Ale w ktorej dzielnicy pada?bo piszesz, że chlodek, deszcz, a u mnie na Ursynowie ani deszczu, ani chłodu. Słońce se świeci w najlepsze
niby jedno miasto ehhhh
![]()
Ja z makaszki koc piknikowy kupiłam. Na LM boję się wchodzić. Bardziej to chyba mój portfel się boi. Ale kocham ich produkty.
Czy sie cieszylam waga, moze, w sumie nawet nie wiem czy to tak brzmiało... Dla mnie wieksze znaczenie ma ich zdrowy rozwoj niz waga. Nie bez powodu lekarze czesto (przynajmniej u mnie) pomijali te informacje w trakcie usg, dopiero czytajac wydruk z badania sie dowiadywalam na ile ich tam ocenili. Tak samo w szpitalu podawali mi zupełnie inne parametry, bo to one sa istotne. Chociaż fakt faktem latwiej sobie zwizualizowac dziecko majac odniesienie wagowe niz tylko crl, bpd itdNo więc właśnie. Nie chodzi o zła wole. Ale śmiesznie wyszło bo nikt Ci nie napisał o błędzie statystycznym jak cieszyłaś się z wagi bliźniaków ;-)
Myślę że dla każdej Matki to jest bardzo ważne, że z Dzidzią OK i rośnie.
Więc powtórzę się że chyba nie o dkg tu chodzi ;-)
Wierzę, wierzę,widzę zresztą chmurki nad Centrum gdzieś. Na razie jeszcze z Małą Ospą siedzę i nie ruszamy się z domu. Mały już za przeproszeniem pierdolca dostajeNa Bielanach właśnie padało! Serio . Tu temperatura pokazuje 22 stopnie . Wieje delikatnie wietrzyk więc super bo wczoraj było 32 ... wpadaj na kawę ;-)
Czy sie cieszylam waga, moze, w sumie nawet nie wiem czy to tak brzmiało... Dla mnie wieksze znaczenie ma ich zdrowy rozwoj niz waga. Nie bez powodu lekarze czesto (przynajmniej u mnie) pomijali te informacje w trakcie usg, dopiero czytajac wydruk z badania sie dowiadywalam na ile ich tam ocenili. Tak samo w szpitalu podawali mi zupełnie inne parametry, bo to one sa istotne. Chociaż fakt faktem latwiej sobie zwizualizowac dziecko majac odniesienie wagowe niz tylko crl, bpd itdjakos tak bardziej namacalnie...
Wierzę, wierzę,widzę zresztą chmurki nad Centrum gdzieś. Na razie jeszcze z Małą Ospą siedzę i nie ruszamy się z domu. Mały już za przeproszeniem pierdolca dostaje![]()