oliwiapatrycja
Fanka BB :)
27.01.2015 a Ty ?Ja tez w styczniu rodzilamktorego rodzilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27.01.2015 a Ty ?Ja tez w styczniu rodzilamktorego rodzilas?
Hyhy brachol nie chcial nagrody bo to obrzydliwe dostac calusa od sioryNa pewno któreś trafi bo wagi takie akurat na ten tydzieńbrat nie chciał nagrody ?
![]()
To ja mam aspirator, gruszkę dokupie. Ale czy coś trzeba mieć do psikania ?Ja do noska mam mala gruszke w razie cos![]()
24.01.200427.01.2015 a Ty ?![]()
Jakbym planowała jeszcze dziecko to bym wybrała niebieskiJa pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ?Zobacz załącznik 866371 Zobacz załącznik 866372
Tylko zastanawiam się który kolor![]()
Wezmę jedne grube i jedne zwykle na wszelki wypadekW lato chyba się nie przydadzą , ja w styczniu rodziłam i ani do porodu nie miałam skarpet ani później na sali jak już byłam![]()
Mi z om wychodzi 30 lipiecNo serio tak mi wychodzi hyhy i termin z OM mam na 27 lipca tak mi gin wyliczyl hyhy
Mi położna mówiła, że do noska tylko sól fizjologiczna. Natomiast na szkole rodzenia, że nic nie robić w nosie póki nie ma katarkuA ja nie mam nic do noskaa co się używa ? I konieczne to jest ?
I skarpety wzięłaś takie typowe zimowe ciepłe ? Bo ja w lato po domu muszę mieć skarpety nawet bo tak mi nogi marzną a przy porodzie podobno tym bardziej kobiety potrzebują. Tylko czy nie głupio będzie w takich pampuchach ?![]()
Ja mialam 30.10 i tez mi tak wyliczyl i apki tez tak hyhyMi z om wychodzi 30 lipieca om miałam 24.10 i gin tak liczyła i wszystkie aplikacje
A jaki rozmiar wzięłaś ? Ja M i ciemny szary. Jakiś taki wielki mi się wydaje i dla starszej PaniCzemu jesteś ze szlafroka niezadowolona? Ja też tam zamawiałam i dla mnie jest fajny![]()