Maljan
Fanka BB :)
To by się zgadzało z tym co ja mówię, że ja 12 lipiec bo mam termin 5 dni po TobieJa jak byłam w 32 to powiedział żebym wytrzymala 5 tygodni. Czyli do 7 lipca.
I trzymam się tego terminu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To by się zgadzało z tym co ja mówię, że ja 12 lipiec bo mam termin 5 dni po TobieJa jak byłam w 32 to powiedział żebym wytrzymala 5 tygodni. Czyli do 7 lipca.
I trzymam się tego terminu![]()
Za mało klapsów w dupkę dostajesz [emoji14][emoji16]
Ja mam cały brzuch pociachany i uwaga.. na wzgórku lonowym mam dwa.. ale jakim cudem ? Zdjęć nie wstawię![]()
Nie wiem ale nie martw się, to tylko pamiątka po tym cudownym okresie ciążyNo niestety nie mam od kogo
Ciekawe czy skoro pojawiły mi się na tyłku to czy pojawia się też na brzuchu![]()
To by się zgadzało z tym co ja mówię, że ja 12 lipiec bo mam termin 5 dni po Tobie![]()

Ładnie pasujeZobacz załącznik 866560
I kolorystycznie się zgrał z pokoikiem
Jeszcze tylko fotel rozkładany, materac, pościel do łóżeczka, roleta na okno, firanka krótsza biała, kwiatek żywy na parapet i pokoik w 100 % gotowy [emoji4][emoji16]
Ja tam rozstępami się nie martwięNie wiem ale nie martw się, to tylko pamiątka po tym cudownym okresie ciążyprzynajmniej nikt ci kitu nie wciśnie że nie rodziłas
Jak czytałam różne fora to kobietki pisały że czasem i tydzień przed porodem się pojawiały. No ale trudno, widocznie tak natura chciała![]()
To trzymajmy się do lipca
Ja tak leżę i nie wiem czy taki dzisiaj dzień ale zaczęłam się stresować wszystkim.
Doszło do mnie, że za trzy tygodnie kończy się czerwiec i oficjalnie będę mogła już rodzić. I doszlo do mnie.. że jak to tak szybko. Juz bym miała mieć tego aniołka w domu ? Jak ja wszystkiego zapomniałam w momencie i nic nie umiem![]()
Ja jeszcze nie chce![]()
Na rzepJakie macie rożki dla dziecka? Na rzep czy wiązane?