monami
Fanka BB :)
Ja probowalam farba...i zostawaly czarne..lub xiwmny braz... farba mi bie chwytala.... moze jakoa inny sjlad ma ta Twoja....ktorej Ty uzywas?
Alfaparf 11.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja probowalam farba...i zostawaly czarne..lub xiwmny braz... farba mi bie chwytala.... moze jakoa inny sjlad ma ta Twoja....ktorej Ty uzywas?
U mnie dziś mielone, tylko z indyczego mięcha. Ja dodaję do nich natke pietruszki, cebulke, jajko, sos sojowy, pieprz, bułkę tartą i smażę.
Tego nie kupie w hipernarkexie5 co?Alfaparf 11.11![]()
Mi od miesiaca juz krwawia
Pokroić schab na centymetrowe plastry, ułożyć na patelni, na to cebulka pokrojona w piórka. Posolić, popieprzyć, zrobic sos: smietana, musztarda, miod i troche maki, zalac tym sosem mięso i tak dusić aż będzie miękkieJa właśnie szukam jakiegoś przepisu na schab bez kości (coś innego niż schabowy)![]()
Kukurudzka... mniamA za mną chodzi bób i kolba kukurydzy![]()
Tego nie kupie w hipernarkexie5 co?![]()
No moje mięso tez sie okazalo indykiem [emoji23][emoji106]U mnie dziś mielone, tylko z indyczego mięcha. Ja dodaję do nich natke pietruszki, cebulke, jajko, sos sojowy, pieprz, bułkę tartą i smażę.
Tez ostatnio szukalamJa właśnie szukam jakiegoś przepisu na schab bez kości (coś innego niż schabowy)![]()
No w nosie tez mam wlasnie te skrzepy. Uczucie zatkania a, jak smarkam.to zawsze skrzepy krwi. Ale wto poprzedniej ciazy tez to mialam i lekarz mowil ze to normalne wirc sie nie przejmujeMam to samo choć nie przy każdym szczotkowaniu ... Tak raz w tygodniu . Dwa sobie poleci .
Plus czasami mam skrzepy krwi w nosku.
Podobno normalne więc staram się nie stresować . Te skrzepy to też tak raz w tygodniu się zdarzą..