E
Ewka34
Gość
Lepszy niz ten na wode, bo sie nie oparzyAhato może też się zdecyduje na kupno
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepszy niz ten na wode, bo sie nie oparzyAhato może też się zdecyduje na kupno
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał![]()
O matko znów glukoza ?Mi dal tylko na krew mocz i glukoze![]()
Ale z krwiO matko znów glukoza ?![]()
Ile Ci się przytyło ?Teraz rośnie już konkretniei nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia
w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..
a Ty kiedy masz teraz wizytę ?
![]()
To szkodaNie da rady, one za bardzo cisną. Maja bardzo grube te 'paski' z takiej jakby gąbki w srodku i przez to są małe :/ nawet nie wiem czy rozmiar większy coś pomoze...
Moment zleciNiee, ja mam termin na 24 sierpnia![]()
Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kgIle Ci się przytyło ?
Ja mam jutro na wieczór, ale bez USG raczej. Bo mówił , że to będzie taka szybka wizyta przed jego urlopem. Żeby skontrolować tą szyjkęprzy okazji wypytam o kilka rzeczy i da mi skierowanie na badania pewnie. Bo później wizyta za 2 tygodnie to już by wypadało mieć wyniki w 37
![]()
Ja też nie narzekalam, wręcz przeciwnie. Bylam zachwycona tym , że mam brak objawów ciąży. Aż tu nagle bach i się zaczęło [emoji23]Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*
Oj bidulka z tymi bólami wszystkimija to oprócz twardnień brzuszka i duchoty, na nic nie narzekam. Nie boli mnie ani kręgosłup ani nic innego.