reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja z witamin biorę Pregna plus i kwas foliowy [emoji4]
Co do szczepień nie szczepilam na pneumokoki chociaż miałam teraz możliwość bo są refundowane dla dzieci od rocznika 2013 tak mi pielęgniarka w przychodni powiedziała ale ja się bałam bo znam dużo osób których dzieci miały NOP , rotawirus szczepilam i byłam zadowolona bo młody nie przechodził ciężko jelitowek dwu dniowa góra [emoji4]
Ta pogoda tak działa na nas chyba bo spać to mi też się chce [emoji23]

A czemu to i to? Lekarz ci zlecił? Bo w pragnie samej jest już wystarczająco kwasu foliowego i to w obu wersjach zależnie od przyswajania.

reklama
Witajcie.
Ja jak rano sie obudze to juz zasnac nie moge tylko czekam az Dzidź sie obudzi i da znac ze wszystko jest ok. Krece sie w kolko w łóżku i czekam az sie obudzi [emoji23] jade ze starszym dzisiaj na usg brzucha wiec do szkoly nie idzie, niestety autobusem. A tak tego nie nawidze[emoji33]

A ośmiornice też zrobisz? [emoji7]

Robilam raz tez juz dawno :) jej akurat juz nie ma hehe tylko ona taka bardziej z okragla glowa :D

Eh moj maz szedl do pracy i sie obudzilam, nie moge juz zasnac a pasowaloby bo bede nie do zycia :)

Załączniki

• 19417541_188805098320589_4569828534491217335_o.jpg
    19417541_188805098320589_4569828534491217335_o.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 92
Cześć dziewczyny ;) macie też tak, że przy siusianiu Was kłuje? Jak od wczoraj jak sikam to czuje takie coś jakby ktoś mi drut wbijał tam w środku i nie wiem czy powinnam się martwić czy raczej to normalne?

Cześć dziewczyny ;) macie też tak, że przy siusianiu Was kłuje? Jak od wczoraj jak sikam to czuje takie coś jakby ktoś mi drut wbijał tam w środku i nie wiem czy powinnam się martwić czy raczej to normalne?

Ja tak mam od czasu do czasu. Niby to normalne. O ile nie towarzyszy przy tym pieczenie/ swędzenie.

Ja tak mam od czasu do czasu. Niby to normalne. O ile nie towarzyszy przy tym pieczenie/ swędzenie.
To takie coś nie mające związku z pieczeniem czy swędzeniem nie jak na infekcje, tylko takie kłucie w podbrzuszu.. dziwne uczucie i bardzo nieprzyjemne.. od razu po sikaniu puszcza. Może jakiś skurcz?

reklama
Robilam raz tez juz dawno :) jej akurat juz nie ma hehe tylko ona taka bardziej z okragla glowa :D

Eh moj maz szedl do pracy i sie obudzilam, nie moge juz zasnac a pasowaloby bo bede nie do zycia :)
To ja taką poproszę [emoji7] jeśli będziesz miała czas [emoji6] tylko nie wiem jeszcze jaki kolor będzie potrzebny...

Do góry