miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Juz sobie zrobiłam zrzut Twojej listyprzyda mi sie, chyba ze od siebie ze szpitala dostane dokladne wytyczne
Hah no i super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz sobie zrobiłam zrzut Twojej listyprzyda mi sie, chyba ze od siebie ze szpitala dostane dokladne wytyczne
oj tam..a ja jakoś nie mogę się doczekać..wiadomo obawy zawsze są i będą :* głowa do góry :*
Mi zostało do 37tyg z 5 tyg ale coś czuję że szybciej urodze nie wiem jakieś takie mam przeczucieZ dwa tygodnie temu też doczekać się nie mogłama jak za dwa tygodnie będę w 37 to już czuję stres.
![]()
W niemieckim tedim... szukałam metra krawieckiego i przy okazji zobaczyłam go, od razu stwierdziłam, ze bierzemyAaaaa ! Ja mam fazę na jednorożce teraz przy małejgdzie kupiłaś ???
A przestańJa ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnianie gotowa jestem
![]()
A przestańDasz radę ;* nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ciagle sobie to powtarzam
![]()
Rozumiem[emoji4]Raczej żadnych leków nie będę dostawać bo ogólnie mam niższe ciśnienie. I te leki obniżające tętno lubią też obniżać ciśnienie (u mnie to tak w granicach 90-100/60). Że nie ma dużo tych skoków po 120-130 tętna. I nie są długotrwałe.
Ale na jednej wizycie widzi to co jest teraz, a nie ogólnie co się dzieje i kontrolnie holter.
Ja też mam takie przeczucie. Ale moje przeczucie w ciazy mnie zawodziMi zostało do 37tyg z 5 tyg ale coś czuję że szybciej urodze nie wiem jakieś takie mam przeczuciemam nadzieję że się mylę
Nie słyszałamW niemieckim tedim... szukałam metra krawieckiego i przy okazji zobaczyłam go, od razu stwierdziłam, ze bierzemybtw. Na cenowce z metra była podana tez cena w złotówkach. Może w PL tez już jest tedi?
Też sobie to powtarzam. Że tyle kobiet na całym świecie rodzi,wychowuje. To i ja dam radęA przestańDasz radę ;* nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ciagle sobie to powtarzam
![]()