Kasiula8989
Fanka BB :)
33 tydzien wg OM![]()
Wlasnie sprawdzalam ile syn mial i wlasnie w 33 tygodniu mial 2100 a urodzil sie z waga 3980
Ciekawe ile malutka bedzie wazyla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33 tydzien wg OM![]()
Trzymam za Was kciuki [emoji9]Będę w 34 i 3 dn. Mam nadzieję że będzie ok![]()
Ja nie biore nic rozkurczowego.. nospe raz chyba wzielam ale nic nie pomogla![]()
Nie noszę skarpetek hahahakupiłam sobie klapki i nawet jak leje i jest zimno to w nich chodzę
![]()
Ja się urodziłam w 33.4tc i ważyłam 2kgTzn nie martwie sie,serioi tak fajnie ze ma juz 2 kg
![]()
I wizyta kiedy ?Nie,nic nie mowilale tak czy siak jest krotka i musze sie oszczedzac
![]()
Dopiero miała kilka gram, więc to spora różnicaTzn nie martwie sie,serioi tak fajnie ze ma juz 2 kg
![]()
Ty taki wcześniaczek jesteś ? [Emoji5]Ja się urodziłam w 33.4tc i ważyłam 2kg![]()
Tak, skraca. Lekarz kazał mi leżeć i wstawać tylko do łazienki, więc o wyjeździe nawet z nim nie rozmawiałam, bo to wiadomo nie ma mowy [emoji14]I szyjka ci się skraca tak ?
A lekarz dał ci zakaz takich podróży też ?
Szkodaale lepiej nie ryzykować.. też bym chciała gdzieś jechać, odpocząć.. może w przyszłym roku lub za dwa lata się uda
![]()