reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak czytałam o podróżach z dzieckiem to pisze że w dalsze podróże to jednak lepiej jak skończy 3 miesiące , zbadać przed wyjazdem maleństwo u pediatry i można podróżować [emoji16] ważne niby żeby przez pierwszy miesiąc go nigdzie nie brać bo ma jakiś czas adaptacji w domciu .
Ja raczej zaczekam na podróże tak myślę z 5 miesięcy , ale to już nie ze względu na maluszka a na siebie [emoji16][emoji16] wydaje mi się że z takim maleńkim to bym miała jakaś gehennę i bym się o wszystko martwiła i wiele ograniczeń [emoji16] ale to pewnie też zależy jakie maleństwo będzie [emoji12]
Maluchy dadzą nam same do zrozumienia czy nadają się na podróże :)

reklama
Niby tych ryb wędzonych na zimno się nie powinno. Makrela często też jest wędzona na zimno. Dodatkowo akurat makrela może zawierać dużo rtęci j innych nie korzystnych pierwiastków. Ale ja i tak że 2 razy jadłam:)
Takie mleko prosto od krowy albo śmietaną od Pani Zosi [emoji14] to nie ale to co w sklepie.
A ja jadlam paste z tunczyka, ktorego tez nie powinno sie jesc :) i oscypka. Bez przesady :)

A no to zostało Ci tylko odpoczywanie :)
Ja tak myślę, czy lepiej za rok czy za dwa. Czy w przyszłe lato, Alicja nie będzie jeszcze za malutka żeby gdzieś dalej jechać na tydzień na przykład. A mi się marzy spokojny sylwester tylko z K. W domu, z malutka za ścianą w łóżeczku ❤️
Moja siostra urodziła się w kwietniu a w lipcu/sierpniu byliśmy tydzień w górach i później dwa tyg nad morzem, Wiec wszystko kwestia czy z dzidzia wszystko w porządku i nie ma przeciwwskazań oraz chęci rodziców ;)

Może dzidzia się tak wierciła :)
Ja też chcę na wesele [emoji30]
Wybaw się również za mnie :D
Mnie chyba ominie wesele mojej przyjaciółki, swoją droga miałam być swiadkowa, ale stwierdziłam ze na miesiac przed to ja nie dam rady... i jak tylko się dowiedziałam, ze w ciazy jestem poinformowałam ja o tym :(

reklama
Do góry