G
gosc12
Gość
To też przykre.. szkoda, że zawsze musi się znaleźć jakieś "ale" w rodzinie.U nas z pomocą teściów to jest tak ze mój powinien biegać i im pomagać ajsk my czegoś potrzebujemy to nikogo nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też przykre.. szkoda, że zawsze musi się znaleźć jakieś "ale" w rodzinie.U nas z pomocą teściów to jest tak ze mój powinien biegać i im pomagać ajsk my czegoś potrzebujemy to nikogo nie ma.
A nam się pokrzyżowały plany... samochód oddaliśmy w środę do mechanika i dalej go nie mamy - może będzie w poniedziałek. I głowa mnie boli od rana, pół dnia przeleżałam![]()
U nas bedzie Sophie
Mieszkamy w UK dość długo i jesteśmy „mieszana” para, ze tak to nazwętakze łatwiej bedzie dla malutkiej jak dostanie angielskie imię.
Mam trochę głupie pytanie ale m je nurtuje
Po porodzie to położna przychodzi i waży nasze dziecko tak ? Dzięki temu wiemy czy przybiera prawidłowo na tydzień ? Czy to my mamy kupić wagę dla noworodka ?
Hyhy tez tak mam z moja.. albo dwa razy stukne delikatnie wbrzuch ,a ona odstukuje hyhyhy tzn tak wygladaDokładnie tak [emoji5] już tak bliziutko zostało. A uspokaja mnie to, że mała nóżkami wywija i czuje jak rusza nimi i łapie ją za stopkę i się tak droczymy [emoji5][emoji7]
Absolutnie nie ma takiej konieczności. Położna powinna mieć swoją wagę. Ty dajesz jedynie pieluszke tetrowa żeby zachować higienę![]()
Takiego kwiatka dostalam od corki na dzien mamy ❤ fajny kwiat teoretycznie na dwor i wytrzymuje do pierwszych mrozow, ale moj stoi w domkuA to moje „małe” zakupy z pepco i kika. Dla każdego coś hah do kuchni pare drobiazgów potrzebnych, dla mnie coś, dla tatusia i dla córci oczywiście najwiecej [emoji56][emoji3]
Ta papierośnica biała z lamą oczywiście dla tatusia.
Reszta dla żeńskiej części rodzinki hahah
Zobacz załącznik 867839Zobacz załącznik 867840Zobacz załącznik 867841Zobacz załącznik 867842Zobacz załącznik 867843
Może od leżenia właśnie? Wyjdź na świeże powietrze, może przejdzie :-*