reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam trochę głupie pytanie ale m je nurtuje :D
Po porodzie to położna przychodzi i waży nasze dziecko tak ? Dzięki temu wiemy czy przybiera prawidłowo na tydzień ? Czy to my mamy kupić wagę dla noworodka ?

Mam trochę głupie pytanie ale m je nurtuje :D
Po porodzie to położna przychodzi i waży nasze dziecko tak ? Dzięki temu wiemy czy przybiera prawidłowo na tydzień ? Czy to my mamy kupić wagę dla noworodka ?

Absolutnie nie ma takiej konieczności. Położna powinna mieć swoją wagę. Ty dajesz jedynie pieluszke tetrowa żeby zachować higienę;)

Absolutnie nie ma takiej konieczności. Położna powinna mieć swoją wagę. Ty dajesz jedynie pieluszke tetrowa żeby zachować higienę;)

I położna przychodzi co tydzień a później co dwa tak ? A jak karmie piersią to skąd mam wiedzieć ile dziecko je ? Czy tego nie muszę wiedzieć i ważne czy odpowiednio przybiera ?

A to moje „małe” zakupy z pepco i kika. Dla każdego coś hah do kuchni pare drobiazgów potrzebnych, dla mnie coś, dla tatusia i dla córci oczywiście najwiecej [emoji56][emoji3]

Ta papierośnica biała z lamą oczywiście dla tatusia.

Reszta dla żeńskiej części rodzinki hahah

Zobacz załącznik 867839Zobacz załącznik 867840Zobacz załącznik 867841Zobacz załącznik 867842Zobacz załącznik 867843
Takiego kwiatka dostalam od corki na dzien mamy ❤ fajny kwiat teoretycznie na dwor i wytrzymuje do pierwszych mrozow, ale moj stoi w domku :p

reklama
Do góry