reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może kochana , nie wiem. Ale naprawdę nie raz robię różne zakupy w Rzeszowie szczególnie jak właśnie jadę do ginekologa to jestem głodna i widzą te kasjerki że ledwo stoję ( bo niestety jak się leży prawie całą ciążę to w 8 miesiącu się ledwo stoi na nogach [emoji30] ) i nic z tego , żadna nie poprosi .. no ale trudno , tylko że te panie pewnie też kiedyś chciałyby zostać obsłużone poza kolejką..

Albo u mnie na wsi w sklepie każdy się zna i tylko każdy ciekawski patrzy na brzuch a nikt nie ustąpi. Paranoja [emoji16][emoji16]
Hyhyhy u mnie to samo [emoji23] kazdy patrzy ale zeby ustapic to nikogo..

Ja w rossmannie raz zostałam obsluzona poza kolejnością:) milo bylo :)chyba dziś przegielam,bo brzuch twardy..:( sprzątanie, pranie,obiad i jeszcze odwiedziny u rodziców i na chwile wybraliśmy sie na koncert w pobliskiej miejscowości ;)

Ja też tylko raz doświadczyłam tej uprzejmości w ciągu całej ciąży :)
To rzeczywiście troszkę porobilas. Odpoczywaj ;-*

reklama
Do góry