reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

W ogole od wczoraj dół brzucha mnie boli tak troche jak na okres. Niby nornalne, ale oczywiscie ja juz sie schizuje bo wczesniej mnie nie bolał, a nagle w 10 tygidniu zaczął.

reklama
A ja od paru dni mam okropnie chwiejne nastroje [emoji848] aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i zaczynam się izolowac bo wszystko i wszyscy w okol mnie denerwują. Co chwila chce mi się płakać- łzy same mi się Cisna , za chwilę sama z siebie się śmieje , a za 15 min jestem wściekła. Jak chora psychicznie..no już nie wyrabiam [emoji52][emoji52][emoji52]
Mam to samo. W sumie już od paru tygodni. To był pierwszy z objawów ciąży u mnie. ;) Drażni mnie dosłownie wszystko i wszyscy... nie jestem w stanie że sobą wytrzymać

Reqiem, brzuch może pobolewać, nie stresu się! :)

W ogole od wczoraj dół brzucha mnie boli tak troche jak na okres. Niby nornalne, ale oczywiscie ja juz sie schizuje bo wczesniej mnie nie bolał, a nagle w 10 tygidniu zaczął.
Mnie też praktycznie nie bolał tylko na samym początku i teraz w 11tyg czasem poczuje kłucie czy ciągnięcie takie ale zaraz znika po paru sekundach.

Mnie też praktycznie nie bolał tylko na samym początku i teraz w 11tyg czasem poczuje kłucie czy ciągnięcie takie ale zaraz znika po paru sekundach.
A mnie właśnie cały czas, jakbym sie nadzwigała ciężarów. Oczywiscie to lekki ból. Nie wymaga tabletki, ale ja to się bedę stresować do porodu [emoji23]

Powiedzieliśmy o ciąży. Wszystkim razem, czyli teściowej,babci i rodzenstwu mojego z polowkami. Pogeatulowali prawie wszyscy, bo teściowa się słowem nie odezwała, siedziała tylko z założonymi rękami. No i twraz nie wiem, zrobiliśmy błąd, że jej samej nie powiedzielismy? Jak myślicie?

Powiedzieliśmy o ciąży. Wszystkim razem, czyli teściowej,babci i rodzenstwu mojego z polowkami. Pogeatulowali prawie wszyscy, bo teściowa się słowem nie odezwała, siedziała tylko z założonymi rękami. No i twraz nie wiem, zrobiliśmy błąd, że jej samej nie powiedzielismy? Jak myślicie?

Może była w szoku, to będzie pierwszy wnuk? Ja mam zamiar zrobić tak samo, jeśli się uda i będą wszyscy na miejscu. Myślę że żadnego błędu nie zrobiliście. Moi teściowie miesiąc temu dowiedzieli się w ten sposób o 2 następnych wnukach(bliźniaki:)) i też chyba się nie odezwali wtedy wcale, bo to było duże zaskoczenie. Ale wiem że się bardzo cieszą. A mają już 4 wnuków. Może to zależy od charakteru, każdy inaczej reaguje.

reklama
Inka, wg mnie nie ;) to wasza decyzja jak i komu o tym powiecie. Ale my to w ogóle nikogo nie informowaliśmy oficjalnie. Ja powiedziałam mojej mamie i siostrze, mąż ma powiedzieć swojej. Reszta przy okazji. Teraz byliśmy na obiedzie urodzinowym teściowej, ale nic nie wspomnieliśmy o ciąży. Wyjdzie przy okazji :)

Ostatnia edycja:
Do góry