reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A czym się różni holenderskie od polskiego ? :)
Ja byłam nad polskim i tylko się wkurzalam bo pogoda co chwilę zmienna , piasek który wszędzie wchodził i zimna woda. Jak w Holandii jest gorzej to ja dziękuję :) A nie słyszałaś mądrości że podczas kp nie można zajść w ciążę ?
Spróbuj tej metody [emoji6] może akurat spotkamy się za rok na sierpniowych mamach [emoji23]

Sen był jakiś głupi bo ja nawet nie myślę o tabletkach i nie zamierzam z nich korzystać [emoji6] nie wiem skąd to się wzięło w mojej głowie
Taaa słyszałam, moja babcia tak myślała dlatego ma dzieci rok po roku [emoji23]

Chętnie się z Tobą spotkam na innym wątku ale nie na mamach sierpniowych 2019! W życiu! Ja od razu na tej wizycie u gina po 6 tyg chcę właśnie pogadać o antykoncepcji podczas kp. I teraz po 1 chcę żeby mój organizm odpoczął po ciąży, a po 2 najpierw chcę nacieszyć się jednym brzdącem :D najbliżej to możemy się spotkać na mamach sierpniowych 2021 [emoji16]

Ja bez lusterka to już nie próbuje[emoji5]

Moja kuzynka zaszła w trzecią ciążę od razu bo myślała , że karmiąc piersią nie zajdzie. I takim sposobem ma dwoje dzieci z jednego roku [emoji5]
Ja jak golilam się z lusterkiem to się zacielam... A jak wzięłam ostatnio bez lustra , na oślep to poszło bez problemów

Taaa słyszałam, moja babcia tak myślała dlatego ma dzieci rok po roku [emoji23]

Chętnie się z Tobą spotkam na innym wątku ale nie na mamach sierpniowych 2019! W życiu! Ja od razu na tej wizycie u gina po 6 tyg chcę właśnie pogadać o antykoncepcji podczas kp. I teraz po 1 chcę żeby mój organizm odpoczął po ciąży, a po 2 najpierw chcę nacieszyć się jednym brzdącem :D najbliżej to możemy się spotkać na mamach sierpniowych 2021 [emoji16]
Utworzymy sobie grupę " nie zachodzimy w ciążę przez kilka lat " [emoji23]
A tak na serio to ja też nie planuje dziecka rok po roku ;) ja to mam nawet bardziej odległe plany jak ty bo chciałabym tak 4-5 lat przerwy :) ale zobaczymy co los pokaże

Hej dziewczyny.. ja dopiero wstalam :p pospalabym dluzej ale pies mnie obudzil z dolu.. mala w nocy tanczyla chyba ,bo tez nie dala mi spac.. moja wybyla na wycieczke jednodniowa i wyzydzila od nas 50 zl hyhy,nic mi sie nie chce.. czyli dzien jak codzien :p
Odnosnie snow.. mi sie dzis snilo ze nikt z rossmana nie chcial mnie obsluzyc.. chyba juz jakas schiza [emoji23] a wczesniej snil mi sie kotek i kurczaczek i kotek zgniotl kurczaczka i wyszlo z niego zoltko, i kurczaczek mial wylupiaste oczy od tego :eek:

Utworzymy sobie grupę " nie zachodzimy w ciążę przez kilka lat " [emoji23]
A tak na serio to ja też nie planuje dziecka rok po roku ;) ja to mam nawet bardziej odległe plany jak ty bo chciałabym tak 4-5 lat przerwy :) ale zobaczymy co los pokaże
Napisałam najbliżej :D możemy przełożyć na sierpień 2022 [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry