reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

image.jpg
image.jpg
Te robiłam kilka lat temu dla mojej córki

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 277
  • image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 269
reklama
Ile ja bym dala aby tesciowa byla daaalekooooooo ode mnie :D
A ja swojej teściowej nie znam i nie poznam, bo Krzyśka matka zmarła zanim zaczęliśmy być razem. A i teścia też nie poznam, bo z kolei K nie utrzymuje z ojcem kontaktów. Krzysiek mojej matki nie lubi, poza tym ona jak jest w PL raz na 3 lata, to już za często, a on do niej nie pojedzie. Z moim ojcem za to nie widziałam się 30 lat. Także mamy taką "wybrakowaną" rodzinkę, ale szczęśliwą.

A tak poza tym to czekam aż mój K da telefon czy będzie dzisiaj odbiór budowy, bo jak tak, to na 4 dni przyjedzie do domku :)

Dzień dob

Mojej babci siostra ma dwóch synów, rok po roku, oboje z 4 grudnia :D To się wstrzelić trzeba umieć.

Ja rok temu nadrobiłam tę zaległość, bo ogólnie to żadnego morza nie widziałam, tylko jeziora i góry. Ale podczas naszych wspólnych wakacji (moich i moich przyjaciół) wydarzyła się tragedia i nie wspominam dobrze tego wyjazdu. Bo wyjeżdżaliśmy z mężem przyjaciółki, moim przyjacielem, a wracaliśmy bez niego. Wakacje z 7 dni skróciły się do 2...
Straszne....

Ja mojej mamie od dwóch lat robię sama prezenty, pozwolę się pochwalić :D tylko trzy prace mam zachowane na fotkach, ale tak: maska na urodziny, serwetka bez okazji a portret na dzień matki.
Zobacz załącznik 869116 Zobacz załącznik 869117 Zobacz załącznik 869118
Piękne wyszywanki!!!

Dziewczyny, macie albo będziecie kupować takie lusterka do samochodu które wiesza się z tyłu żeby widzieć dziecko prowadząc samochód? :) jeśli tak to polecacie jakieś konkretne?

@Meml gdzie robisz zakupy dla niemowlaczka? Albo masz może jakies fajne sprawdzone strony, gdzie zamawiasz? Potrzebuje kokon, otulacz bambusowy i jakiś fajny kocyk nie za miliony monet i już mi brakuje pomysłów :p

reklama
Kurcze za tydzień wybieramy się pod wesele do znajomych. Oni byli u nas na weselu ale my z racji mojej ciąży nie możemy iść [emoji53] więc chcemy pojechać pod wesele złożyć życzenia i dać jakiś mały upominek.. myślałam albo o ręcznikach z napisem mąż / żona. My takie mamy i są fajne [emoji74] albo może poduszki - Jaśki z napisami na jednym żona na jednym mąż.. no nie wiem [emoji85]
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ? :)

Do góry