E
Ewka34
Gość
Aaaaaaaa..DziękujeJuż wiem, mój jest zwyczajny, a Wasz jest drzewiasty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaaa..DziękujeJuż wiem, mój jest zwyczajny, a Wasz jest drzewiasty
![]()
Mnie tez boli takie buszowanie.. :/ tylko moja jakby tanczyla tam,biegala itd..Hmm może Ty już dziś nic nie rób[emoji16] [emoji8]Mój tak robi kilka razy dziennie, ale w przeciwną stronę niż u Ciebie[emoji16] mega mnie boli takie rozciąganie[emoji39]
Skacze na bungeeMnie tez boli takie buszowanie.. :/ tylko moja jakby tanczyla tam,biegala itd..![]()
Strasznie buszuje [emoji23]Super [emoji173] Twoja tez tak buszuje? Bo moja ostatnio strasznie.. jakby chciala sie wydostac..
U mnie w różnych miejscach się wypycha [emoji23] raz z jednej, raz z drugiej, raz pośrodku [emoji14]Hmm może Ty już dziś nic nie rób[emoji16] [emoji8]Mój tak robi kilka razy dziennie, ale w przeciwną stronę niż u Ciebie[emoji16] mega mnie boli takie rozciąganie[emoji39]
Mam jeszcze aloesa ościstegoDziękujeJuż wiem, mój jest zwyczajny, a Wasz jest drzewiasty
![]()
I przypomina sie film "Obcy" [emoji23]Strasznie buszuje [emoji23]
O jaaa...ale mnie pocieszylas!!! Mój synek był spokojny w brzuchu i taki też został pierwszy rok życia...dziecka nie miałam. Posprzątane było, ugotowane, wyprane. A on spał i jadł, a potem jako 3-4 miesięczne dziecko umiał sam leżeć i się bawicSkacze na bungee
Dla pocieszenia moja starsza mi się tak prezyla w brzuchu. Właściwie non stop... A jest kochanym spokojnym grzecznym dzieckiem. Młodsza nie robiła takich wygibasow A jest mały terminator. zamkniesz jej drzwi to oknem wejdzie. Oczywiście żeby nie było też jest kochana![]()
Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
Skoki na pępowinie , nie na bungeeSkacze na bungee
Dla pocieszenia moja starsza mi się tak prezyla w brzuchu. Właściwie non stop... A jest kochanym spokojnym grzecznym dzieckiem. Młodsza nie robiła takich wygibasow A jest mały terminator. zamkniesz jej drzwi to oknem wejdzie. Oczywiście żeby nie było też jest kochana![]()