reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O boziu :(

Cudownie tam macie [emoji173]️ odpoczywaj jak najwięcej :)
Mój chce w przyszłym roku lecieć gdzieś za granicę nad morze. Wykupić jakaś fajną wycieczkę i nas zabrać. Ale ja się nie pisze na loty samolotem więc zostaje nam polskie morze. Chyba, że mnie namówi do tej pory. Ale wątpię :(

Dzięki [emoji16][emoji847][emoji4][emoji182]
No i super pomysł, dziecko już będzie miało rok to spokojnie dalibyscie rade, ale to sama w praktyce musisz Ty czuć najbardziej, bo jak wiadomo my jako mateczki najwiecej przy dziecku robimy czynności ;)

My chcemy za rok na tydzień nad polskie morze jakaś Krynica morska czy coś, na tydzień na Mazury. Oczywiście odstęp tak miesiąc czasu pomiędzy tymi wypadami, a za 2 lata Chorwacja na max 12 dni. Za 3 lata gdzieś za granice samolotem na 10 dni, chyba Portugalia będzie ;)

I od genów, wieku i ilości przebytych ciąż. Ja mam super, bo nic nie wyskoczyło, ale moja pierwsza ciąża, z wagą nigdy nie miałam wahań dużych i problemów, mam dziś skończone 23 lata, geny tez dobre także niektórzy maja szczęście. Ale to tylko rozstępy, nic złego a wręcz naturalne i kobiece moim zdaniem ;)
Wszystkiego naaaaaaaajcudowniejszego :-)

reklama
Do góry