kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja prowadzę ciążę prywatnie i mam darmowe podanie immunoglobuliny![]()
Ja jestem poza tematem tylko dziwi mnie ze niektóre pytają czy to za darmo czy nie ... taka informacje widziałam w przychodni wiec przekazuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja prowadzę ciążę prywatnie i mam darmowe podanie immunoglobuliny![]()
Ojej, ale to co wypisujesz, to straszne mity. Jedyne co jest prawdą, to to, że przy karmieniu naturalnym nie wiesz ile dziecko zjada i że tata nie może karmić. Nie wcinam się absolutnie w decyzję, bo ona należy do Ciebie i nikt nie ma prawa Ci w cycki zaglądać, jednak fajnie, jakby była świadoma, jeszcze masz czas - może poczytaj o tym z rzetelnych źródełBo chce żeby tatuś też mógł karmić . [emoji16] dla mnie wygoda po prostu już sobie zaplanowałam zanim zaszłam w ciąże . Nie trzeba pilnować diety, zęby się psują po karmieniu piersią bo witaminę d potrzebuje maluszek , bo jak masz bóle lub jestes chora możesz wziąć środki przeciwbólowe , nie masz zapalenia sutkow, i wiesz ile dziecko zjada a przy karmieniu piersią nie jesteś w stanie tego kontrolować.
Bo chce żeby tatuś też mógł karmić .dla mnie wygoda po prostu już sobie zaplanowałam zanim zaszłam w ciąże . Nie trzeba pilnować diety, zęby się psują po karmieniu piersią bo witaminę d potrzebuje maluszek , bo jak masz bóle lub jestes chora możesz wziąć środki przeciwbólowe , nie masz zapalenia sutkow, i wiesz ile dziecko zjada a przy karmieniu piersią nie jesteś w stanie tego kontrolować.![]()
Prześcieradłoteraz ja z innej beczki, doswiadczone mamy, jak kładziecie takiego kilkudniowego szkraba do łóżeczka? pościel, rozek, kocyk? co u was najlepiej zdawało egzamin?
teraz ja z innej beczki, doswiadczone mamy, jak kładziecie takiego kilkudniowego szkraba do łóżeczka? pościel, rozek, kocyk? co u was najlepiej zdawało egzamin?
teraz ja z innej beczki, doswiadczone mamy, jak kładziecie takiego kilkudniowego szkraba do łóżeczka? pościel, rozek, kocyk? co u was najlepiej zdawało egzamin?
No nie nasz. Żeby chociaż do sierpnia, potem to już z górki... strasznie przeraża mnie wizja wcześniaka, braku możliwości tulenia, ukojenia płaczu, BYCIA 24h od pierwszego dnia. Nie, nie, Miłosz, Ty tam siedź, bo jak wyjdziesz, to mogą nas rozdzielić ;/StarAnia trzymam kciuki za Ciebie.. to co lekarz powiedział u Ciebie to dokładnie to czego ja się boję.. jesteśmy wrześniowki, czerwiec to jeszcze nie nasz miesiąc.. zaciskaj co się da i ile się da.. buziak