reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja kupiłam taki Link do: MATERAC LATEKSOWY 70x140 ATEST PZH GWARANCJA 24 M

My wczoraj wyszliśmy że szpitala. Jak mnie przyjęli tydzień temu do szpitala to szyjka miała u nich 2.2 cm. Teraz jak w poniedziałek mi ja mierzyli to miała 2.5 cm. Lekarz zaczął gadać o pessarze, ale jak się dowiedział że to "już " 32 tydzień to powiedział, ze decyzję podejmą we wtorek jak będzie zastępca ordynatora... więc czekałam jak na szpilkach na poranny obchód we wtorek...No i jak zawsze rano chodzi 3 lekarzy i dwie położne tak we wtorek przyszła jedna lekarka i jedna położna.. no i we wtorek zostałam wypisana do domu, powiedziała że ta szyjka taka na pograniczu. A jak mnie zbadała ręcznie to myslalam że urodze na tym fotelu, prawie zemdlalam jak wróciłam do swojego pokoju. Oblaly mnie zimne poty i zaczęło mi piszczec w uszach. Tragedia. No i od wczoraj leżymy w domu. Kazali mi po 7 dniach zgłosić się do lekarza na kontrole ale mój lekarz jest zagranica a nie chce iść do innego..no i wizytę mamy dopiero 3 lipca. Mam nadzieję że się nie rozpakujemy do tego czasu :(
To w domku tylko leż i odpoczywaj :) ale może lepiej by było jakbyś jednak poszła po 7 dniach do jakiegoś innego lekarza.

Jakbym trafiła jak chciała to bym miała termin początkiem lipca [emoji23] ale się nie udało :( także Aleks z Lipca , Maja z sierpnia. A za kilka lat trzecie też będziemy planować na czerwiec / lipiec / sierpień [emoji23][emoji23]
To na czerwiec :D będą urodziny mieli miesiąc po miesiącu [emoji23]

Ale to ajk w tym lusterku widzisz dziecko siedzące z tyłu tyłem do kierunku jazdy? :D ja mówię o takim:
Zobacz załącznik 869174
To ja pierwszy raz widzę takie lusterko. A dziecko w nosidełku to można wozić na przednim fotelu tyłem do jazdy tylko trzeba poduszkę powietrzną wyłączyć.
A tu nasz pokoik :)

Jesteśmy mega zadowoleni ze standardu, ceny i Pani gospodarz.

Polecam Wam na przyszłość ;) Zobacz załącznik 869209Zobacz załącznik 869210Zobacz załącznik 869211Zobacz załącznik 869212Zobacz załącznik 869213
Łał jakie meble. Wnętrza trochę we włoskim stylu. Aż dziwne , że meble w takim miejscu nie są z ikei ☺

Karolina wszystkiego najlepszego !!!
Ja myślę , że czy wrócisz znad morza z pierścionkiem zaręczynowym czy nie to i tak jesteście już szczęśliwą rodzinką ☺ Dzidzia dopełni Wasz związek ☺
Ja na szczescie ani jednego jeszcze nie widze. Moja mama tez w ogole nie ma po trojce dzieci wiec chyba zasluga genow. Za to cellulit to mam juz wszedzie [emoji50]
Moja mama ma rozstępy wszędzie tam gdzie tylko mogły wyjść. Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani jednego a teraz też JESZCZE nie. A cellulitu to aktualnie nie mam chyba tylko na twarzy ☺

Dziewczyny,to jak? moge zrobic screena mojej karty rossmam i przeslac mamie zeby kupowala taniej? Bedzie to dzialac?
Też się zastanawiałam ostatnio nad tym. Można spróbować bo tu chodzi właśnie o ten kod kreskowy. Myślę , że powinno to przejść

reklama
Dziewczyny jak Wam się podoba taki kolor do sypialni?

farba-wewnetrzna-kolory-swiata-2-5-l-lodowy-brzask-dulux,large.jpg

Do góry