reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :D
my wózek mamy szary z dodatkiem jaśniejszego koloru - oboje byliśmy od razu zgodni co do kolorystyki bo jest uniwersalna a mamy nadzieję że jeszcze go wykorzystamy.

Pisałam kiedyś że niedługo po mnie w ciążę zaszła moja kuzynka i kuzyna dziewczyna. Obie na 1 prenatalnych nie dowiedziały się jaka płeć bo ułożenie było takie że lekarz nic nie widział. Między nimi jest miesiąc różnicy bo jedna ma termin na początek listopada a druga na początek grudnia. I w przeciągu 2 tyg obie miały połówkowe i okazało się że jedna i druga będzie miała chłopca tak jak ja.
Moja babcia będzie miała w tym roku 3x prawnuka :D
To tak jak moja babcia :D moi kuzyni tez beda miec chlopcow

reklama
Tak było dzidziuś świeżo urodziny. I jego tato stal i przyszedł ten sam gość z 'przyszlosci' i dziękuję mu że zaczął odkładać. A on mówi że to niewielkie sumy itp. a ten drugi coś my z tym nic nie zrobimy ale ona kiedyś zrobi z tym wszystko. A ja ryyyk [emoji23][emoji23]
Znam ją![emoji16] kurde...a ja jakaś twarda jestem[emoji23] Chociaż od zawsze na filmach szybko się wzruszam[emoji16] reklamy jeszcze mnie nie rozczuliły... chociaż raz, jak mały się długo nie ruszał i puściłam mu piosenkę, przy której szalał ostatnio i śpię poruszył, to.mi łezki poleciały[emoji16][emoji23]
A dziewczyny.. co to tesciowej... ma focha i mam kurde w koncu spokoj.. [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tyle ze trzaska.. ale ciul tam.. grunt ze nie pyta gdzie ide,co robie,kto przyszedl itd ze sie po prostu nie odzywa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Haha chwila spokoju[emoji16]

Znam ją![emoji16] kurde...a ja jakaś twarda jestem[emoji23] Chociaż od zawsze na filmach szybko się wzruszam[emoji16] reklamy jeszcze mnie nie rozczuliły... chociaż raz, jak mały się długo nie ruszał i puściłam mu piosenkę, przy której szalał ostatnio i śpię poruszył, to.mi łezki poleciały[emoji16][emoji23]Haha chwila spokoju[emoji16]
Oby jak najdluzsza [emoji23] nawet do momentu gdy zaczne rodzic :p mezul pewnie nawet jej nie poinformuje :D tylko do mojej mamy zadzwoni :D

Ja wszedzie widze szare :D jeszcze niedawno myślałam, ze tez bede chciala szary ale jak zobaczylam czarny to zwariowalam. Moja mama raczej nie da sie przekonac. Na weekend bedzie nocowac u mojego brata ale boje sie, ze bedzie chciala przyjsc do mnie i zobaczy zlozone lozeczko :D do porodu mi bedzie o tym gadac
Niektóre mamy są niereformowalne, jedne pozytywnie inne nie :) Mojej się nie podoba, że jedna córa będzie Anna, na szczęście to moje dzieci nie jej :)

Pewnie, gdyby były miejsca, to nie mieszali by tak pacjentek. Lepsze to, niż leżenie na korytarzu, tak jak mówisz[emoji4]Jaki gentelmen[emoji7] udały ci się dzieci[emoji16]
Za skóra tez swoje maja , jak to dzieciaki - oboje sa bardzo żywi , No i te wieczne kłótnie miedzy nimi i konkurowanie ze sobą . W weekendy musimy im wypełniać czas , wymyślać rozne ciekawe rzeczy , bo by dom roznieśli . Wulkany energii :)

Planuje kupić takie stołki barowe i mały stolik przyścienny :D dużo miejsca to nie zajmuje przynajmniej a ładnie wyglada :)
My mamy taka jakby wyspę, na srodku jest płyta indukcyjna i aż 4 stołki, przydają się jak ktos do nas przyjdzie na obiad, bo nie mamy takiego dużego stołu normalnego, tylko ława w salonie, ale przy tym nie da się jesc, chyba ze siedząc na podłodze :p

Kurcze, dorosli faceci tak pięknie nie potrafia powiedziec :)
No wlasnie , nawet moj maź mógłby sie wiele nauczyć od syna :) pójdę do kosmetyczki zrobie brwi czy cos na twarz to nawet nie zauważy , mowie byłam u kosmetyczki i jak ? A ten sie patrzy , głowi, widze ze z czaszki juz paruje i nie widzi roznicy , w koncu widze ze nie czai bazy to mowie mam z 3 razy grubsze i ciemniejsze brwi !! Aha No tak fajnie . syn zauważy dosłownie wszystko - o nowy lakier mamo ? Ładny , rajstopy dzis założyłaś ? No mam nadzieje , ze jak bedzie w wieku ojca to mu to nie przejdzie :)

reklama
Do góry