reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A dziewczyny.. co to tesciowej... ma focha i mam kurde w koncu spokoj.. [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tyle ze trzaska.. ale ciul tam.. grunt ze nie pyta gdzie ide,co robie,kto przyszedl itd ze sie po prostu nie odzywa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Hahah jaka szczęśliwa [emoji5][emoji56][emoji2]

reklama
U nas moja mama będzie miała dwoje wnucząt i tata K też. Tylko nie wiem jakiej płci dzieciaki są u naszych braci :p

U nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️

A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika :)

No i super. U mnie szyjka tez długa, bo 4,2 cm a zobaczymy w poniedziałek na wizycie czy cokolwiek się skróciła, bo szczerze to mogłaby powolutku tak do połowy lipca to robić hah :(

reklama
Dziewczyny, idę dziś do szpitala na spotkanie informacyjne ;) I jak zawsze mnostwo pytań, tak teraz oczywiście pustka :p o co powinnam zapytać/ o co byście pytały? Podrzućcie coś proszę, może się zainspiruje :)

Do góry