G
gosc12
Gość
Nie usuwaj. Chociaż w prywatnych będziemy dalej pisały od czasu do czasu co tam słychać. Miałaś mi pokazać swoją córeczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie usuwaj. Chociaż w prywatnych będziemy dalej pisały od czasu do czasu co tam słychać. Miałaś mi pokazać swoją córeczkę
U mnie tez chłodno 13 stopniDzień dobryu mnie dziś chłodniej..14 stopni jaka ulga
! wstawiłam już pranie, zmywarkę i muszę iść po pranie, które już wyschło
jak się dziś czujecie?
![]()
Ślicznie wyglądasz !!! Po prostu wow.Nocka była przyjemna. Intuicja mnie nie zawiodła
Już po zakończeniu roku więc mamy wakacje pełną gębą
Dziś 33+2jest nas coraz więcej. Na wadze 6 z przodu...
![]()
Tez ślicznie wygladasz i wcale nie widać tych 17 kgOjeju, ale malutki brzuszek masz [emoji7]U nas +17 kg na pewno juz jest. Zobacz załącznik 869798Zobacz załącznik 869800
Napisałam Ci wiadomość
dziewczyny śliczne macie brzuszki :* ❤ my dziś zaczynamy 32 tydzień, i tym samym 8 miesiąc![]()
![]()
![]()
O rany. Właśnie mi uświadomiłas , że ja jutro w takim razie zaczynam 9miesiac ! :O
Kiedy to zleciało ... Ja się czuję coraz mniej gotowa![]()
Ja za tydz zaczynam 9 [emoji23][emoji23] jak to mija szybko.. a dopiero byl poczatek czerwca [emoji23]O rany. Właśnie mi uświadomiłas , że ja jutro w takim razie zaczynam 9miesiac ! :O
Kiedy to zleciało ... Ja się czuję coraz mniej gotowa![]()
Jeszcze dwa tygodnieTo już brzmi poważniewytrzymasz do 37tc i możesz rodzić :*
![]()
A gdzie moja oliwka ?? [Emoji15]Moj ma dzis wolne i moze odbierzemy pieluszki i oliwke❤ czekamy tylko na corcie ktora ma zakonczenie roku
i juz prawie 3 godz tam siedzi :/
Druga maluda sie rozpycha strasznie.. cos mi od wczoraj wcisnela pod zebro prawe ,a sama ulokowala sie po lewej,cwaniara [emoji23]