Emol
Fanka BB :)
Też nie rozumiem. Przecież taka obroża to nie 1000 zł tylko dużo tańsza sprawaCzemu nie wyciągną tych kleszczy i nie kupią obroży ? [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie rozumiem. Przecież taka obroża to nie 1000 zł tylko dużo tańsza sprawaCzemu nie wyciągną tych kleszczy i nie kupią obroży ? [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Mnie nigdy nie bolalo..mam z zewnatrz ladnie zagojone... jest blada kreseczka ... ale boli mnie ta blizna w środku....
Wszystkie powloki brzuszne byly szyte...wiec to ze na zewnatrz ladna blizna nic nie znaczy....
Mam nadzieje ze sie nie rozejdzie i wytrzyma.... na usg widac czy blizna sie rozchodzi czy nie ???
Też nie rozumiem. Przecież taka obroża to nie 1000 zł tylko dużo tańsza sprawaa pies może się zarazić i więcej na leki wydadzą. No może ze to z tych co pies to do obrony (ale wtedy by nie siedział w domu) więc nie rozumiem takiego zaniedbania
Ja to wiem że się dba ale wiem też ze sa ludzie co nie dbają o psy bo "nie są po to aby wyglądały"Nawet jeśli byłby tylko do obrony to o psa się dba , na prawdę niektórzy ludzie mnie zadziwiają.
Ja to wiem że się dba ale wiem też ze sa ludzie co nie dbają o psy bo "nie są po to aby wyglądały"
Ja sie zawsze zastanawiam jak sie ludzie nie brzydza spac w cudzej poscieli, nawet jesli swieze poszewki to nadal dla mnie fuj. Na wszystkie wakacje jezdzilam ze swoim spiworem i jaskiem. Moze w pieciogwiazdkowym hotelu nie robilabym siupy z wyciaganiem spiworka, ale nie mialam nigdy okazji i sie nie zanosiMoja mama właśnie taka jest apodyktyczna, depresyjna, dołująca i wysysającą energię.
Oj dziewczyny, żebyśmy wy widziały pościele u mojej teściowej...Wozimy sobie wojskowe śpiwory. Ale ja nawet jeść tam nie lubię ani nic.