reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

To po wizycie [emoji4] Młody się kręcił niesamowicie [emoji16] już przed gabinetem czułam, że się rusza, ale na usg Mój jeszcze to zobaczył. Wszystko pięknie pokazał, rączki, nóżki, nawet się rozkraczył i mamy zdjęcie jajeczek [emoji23][emoji23] niezaprzeczalnie jest to chłopiec [emoji23] serduszko pięknie było było widać i słychać [emoji7] ma 245g i 15cm długości. Dziś mój dzidziuś ma dużo energii ciągle go czuję [emoji4] ładnie wszystko się rozwija.
Super czuć jak się wierci.
Cieszę się, że wizyta udana. Młody rośnie i ma się dobrze.
A jakie imię wybraliście?

reklama
Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Sandra życzę pięknej pogody, ale nie upalnej i będę czekała na fotki.

Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Gratuluję!
My się zareczyliśmy w lutym, planowaliśmy ślub i wesele, potem jak się okazało, że udało mi się zajść w ciąże (kilkanaście dni po oświadczynach :D ) to kilka razy zmienialiśmy zdanie, aż w końcu stwierdziliśmy, że weźmiemy teraz ślub :D Z imprezą dla rodziny. W środę zaklepaliśmy termin w USC, dziś zadzwoniła do mnie babka z lokalu z którą wczoraj rozmawiałam, że ktoś przełożył imprezę i termin wolny :D ( wczoraj obdzwoniłam milion miejsc i wszystko było zajęte. Nie dziwota w sumie.)
Także mam niecałe dwa miesiące żeby wszystko ogarnąć :D

Gratuluję!
My się zareczyliśmy w lutym, planowaliśmy ślub i wesele, potem jak się okazało, że udało mi się zajść w ciąże (kilkanaście dni po oświadczynach :D ) to kilka razy zmienialiśmy zdanie, aż w końcu stwierdziliśmy, że weźmiemy teraz ślub :D Z imprezą dla rodziny. W środę zaklepaliśmy termin w USC, dziś zadzwoniła do mnie babka z lokalu z którą wczoraj rozmawiałam, że ktoś przełożył imprezę i termin wolny :D ( wczoraj obdzwoniłam milion miejsc i wszystko było zajęte. Nie dziwota w sumie.)
Także mam niecałe dwa miesiące żeby wszystko ogarnąć :D

Super, ja swój ślub w ubiegłym roku organizowałam w 3 miesiące - wszystko spokojnie da się załatwić w krótszym czasie i jest pięknie[emoji5]

Witajcie dzis jakis pech od rana zamykalam dzrzwi i wybilam szybe dobrze ze ubezpieczenie mamy tylko ze o 11 zaczyna sie przyjecie urodzinowe synka mielismy jechac wszyscy razem a tak to tylko ja z dziecmi jade ciekawe jak sobie poradze z 9 dzieci

Witajcie dzis jakis pech od rana zamykalam dzrzwi i wybilam szybe dobrze ze ubezpieczenie mamy tylko ze o 11 zaczyna sie przyjecie urodzinowe synka mielismy jechac wszyscy razem a tak to tylko ja z dziecmi jade ciekawe jak sobie poradze z 9 dzieci

Dasz radę [emoji4]

No szkoda Pati fajna dziewczyna, tylko tak jak już któraś napisała, nie potrafi zaakceptować faktu, że ktoś ma inne zdanie.

reklama
Do góry