reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Doradzcie.. za tydzień będziemy jeździć za tymi meblami.. i aż mam ciarki jak pomyślę , że musimy też kupić meble kuchenne bo te które były zalało..
Ale o co mi chodzi. W tym mieszkaniu będziemy mieszkać na 100% ponad rok. Bo mamy umowę z rocznym czasem wypowiedzenia. I nie wiem za ile nam kaze się wynieść czy jeszcze będziemy mieszkać jakiś czas (miesiac, pół roku czy trzy. Nie jestem w stanie tego określić) i dopiero da czas na wyprowadzkę ten rok. I albo wtedy będziemy szukać czegoś innego albo kupimy jeśli będą pieniądze to mieszkanie.

Ale do czego dążę. Że jeśli byśmy musieli się kiedyś wyprowadzić. To jak to będzie z meblami :/ jaki kolor kupić, ile szafek.. pasujące wszystko pod tą kuchnie czy jak.. bo kiedyś jak byśmy się wyprowadzili a nagle braknie jednej szafki ?:/ Albo nie będą kolorystycznie w ogóle pasować ?:/
Do tego jest w ścianie taki słupek.. i jak myślicie , czy jest jakiś inny sposób żeby uniknąć ucinania jednej szafki ?:(
Jest coś takiego. (Sorki za zdjęcie. Tylko miałam ze zdjęcia z zalania)
IMG_20180623_180819.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_180819.jpg
    IMG_20180623_180819.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 121
Boli mnie nadal podbrzusze.. tak uciska dosyc, kluje mnie mega w szyjce.. teraz leze.. bede miala podawane sterydy na plucka..
Chociaż tyle z tego dobrego że leżysz.. bo jakby nie ten strach o wody to nie chcę myśleć co byś dalej robiła nie wiedząc o tym rozwarciu. I nie zamartwiaj się. Oni tak wszystko powstrzymają że jeszcze przenosisz Michasie

Dla mnie to obrzydliwe [emoji14] nie podobają mi się takie rzeczy ale jak ty się będziesz w tym dobrze czuła to czemu nie [emoji4]
A jak to się myje ?

Normalnie, po prostu nakłada się szampon i myje jak normalne włosy i spłukuje [emoji5]

Wiadomo, kwestia gustu i stylu bycia. Do mnie idealnie by pasowały [emoji39][emoji847][emoji847]

reklama
Boli mnie nadal podbrzusze.. tak uciska dosyc, kluje mnie mega w szyjce.. teraz leze.. bede miala podawane sterydy na plucka..

Zgłaszaj to wszystko położnym żeby wiedzieli na bieżąco jak się czujesz. Jeśli masz rozwarcie to pewnie przetrzymają Ciebie 2 tyg żebyś donosiła i jeśli coś się będzie już konkretniej działo to pewnie urodzisz wcześniej. To dobrze, że dadzą Wam sterydy, możesz być już o dziecko spokojna :)

Do góry