G
gosc12
Gość
Dokładnieale w domku tez dobrze być [emoji5] byleby tylko mecz już się skończył hah to wtedy jakiś film pooglądamy, a jutro małe sprzątanie i wizyta u gin [emoji5][emoji179]
Daj znać po wizycie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnieale w domku tez dobrze być [emoji5] byleby tylko mecz już się skończył hah to wtedy jakiś film pooglądamy, a jutro małe sprzątanie i wizyta u gin [emoji5][emoji179]
Teraz mam luteine pod jezyk i globulke na nocEwa ja 2 dni brałem luteine łapy mylam b.dokładnie (mam świra na tym punkcie) a po 3 już zapalenie i uplawy pytałam lekarza i odp że często luteine podrażnia sluzowke w środku i takie są skutki uboczne![]()
Sporadyczne.. brzuch boliA brzuszek boli ? Mialas jeszcze skurcze ?
Mam aesculan.. maz mi kupilJa też mam![]()
A jaki bierzesz ? Może brakuje ci potasu , ja brałam asparagin i zero skurczy łydek![]()
Na NFZ nie ma już USG , no chyba że bym poszła prywatnie , z synkiem też tak miałam w 32 tyg ostatnie USG . Zobaczę najpierw jak wyjdzie mi z wizytą czy dam radę się zapisać żeby odrazu na początku lipca mi zrobiła gbs, jak nie to wtedy pójdę prywatnie a jak bym poszła prywatnie gdzieś żeby gin mi pobrał wymaz to przy okazji wtedy i USG bo tak szkoda 100-150 zł płacić żeby tylko zrobił wymaz jak może i odrazu USGNo taki myślałam , że USG przy okazji żeby sprawdzić przepływy, wagę itp
![]()
Kup sobie mnie tez łapały skurcze łydek a biorę aspargin i magne b6 forte i jest okAsparagin mówisz. To może sobie kupię i wypróbuję![]()
A kiedy masz wizytę z USG ?Daj znać po wizycieciekawe ile mała już wazy
ja coś czuję , że moja za tydzień na wizycie już dobije do 3kg
![]()
Jeśli by Cię to pytanie nie stresowało dodatkowo, to powiedz mi jak odczuwalas te skurcze które wychodziły na ktg ? Jak ja opisywałam kiedyś ? Że miałam twardnienie z bólem jak na okres i ból kręgosłupa ? Czy jeszcze inaczej ?Sporadyczne.. brzuch boli