reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

#Reqiem życzę zdrówka dla brata, będzie wszystko dobrze,musi być[emoji6]a co do szpitali u nas babcia zatruła się czymś trafiła do szpitala na wypisie zapalenie płuc[emoji50]babci trochę się przytyło a w sumie aż tak dużo nie je i badania wszystkie ok. Dopiero teraz się okazało że ma nadczynność tarczycy i z 2 miesiące temu zaczęli ją leczyć[emoji53]

reklama
Kurczę u nas plaga szpitalna trwa [emoji853] najpier mój tato, później mąż. A dzisiaj mój brat trafił z zawałem [emoji853] właśnie ma operacje na bajpasy.
Ojeju współczuję rzeczywiście jakieś fatum. Najważniejsze, że jest w dobrych rękach. Jest młody, silny więc spokojnie wszystko będzie dobrze. Mój znajomy lat 33 miał niedawno wstawianą zastawkę w sercu i też młody wiek przemawiał na jego korzyść. Bardzo szybko doszedł do siebie teraz tylko musi się oszczędzać - zawsze lubił sobie wypić[emoji846]
U mnie dzisiaj leje cały dzień. Msjka już dobrze. Właśnie wróciliśmy do teściów - teść Jan była impreza imieninowa.

Witam. Dzisiaj pierwszy raz mialam koszmar zwiazany z ciąża [emoji20] na pewno spowodowany obawą przed jutrzejsza wizyta... Musze czyms zajac mysli. Dziewczyny zagadujcie mnie tu samymi dobrymi informacjami o Waszych malenstwach bo dzisiaj chyba jest kilka wizyt [emoji4] powodzenia dla kazdej z Was [emoji8]
Milego dnia [emoji8]

reklama
Witam. Dzisiaj pierwszy raz mialam koszmar zwiazany z ciąża [emoji20] na pewno spowodowany obawą przed jutrzejsza wizyta... Musze czyms zajac mysli. Dziewczyny zagadujcie mnie tu samymi dobrymi informacjami o Waszych malenstwach bo dzisiaj chyba jest kilka wizyt [emoji4] powodzenia dla kazdej z Was [emoji8]
Milego dnia [emoji8]
Ja też mam jutro stresik jest ale widzę, że wszystkie tak mamy [emoji846]

Do góry