Maljan
Fanka BB :)
Oo widzisz, to dziwne, bo musiałaby przybierać tylko 100g tygodniowoDziś tez mówił, że 3 kg będzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo widzisz, to dziwne, bo musiałaby przybierać tylko 100g tygodniowoDziś tez mówił, że 3 kg będzie![]()
A to nie jest tak że dziecko teraz przybiera 200-250 g tygodniowo jeśli przepływy itp są ok , a Karolina chyba pisała że ma idealne te przeplywy więc raczej więcej dziecko przybiera niż 100 g , prawda ?Oo widzisz, to dziwne, bo musiałaby przybierać tylko 100g tygodniowo![]()
Moja na tydzień przybiera 200A to nie jest tak że dziecko teraz przybiera 200-250 g tygodniowo jeśli przepływy itp są ok , a Karolina chyba pisała że ma idealne te przeplywy więc raczej więcej dziecko przybiera niż 100 g , prawda ?
No chyba że się nie znam![]()
Tak jak mówiszA to nie jest tak że dziecko teraz przybiera 200-250 g tygodniowo jeśli przepływy itp są ok , a Karolina chyba pisała że ma idealne te przeplywy więc raczej więcej dziecko przybiera niż 100 g , prawda ?![]()
No chyba że się nie znam![]()
Ja tak mam od 3 miesięcy.. bezsenność...potem tysiąc razy chodzę siku, po 5 budzą mnie ruchy dziecka, a finalnie o 8 jestem już na nogach [emoji4]Po 12 a ja się czuję jak by było południe.. nic nie korzystam z ostatnich tygodni, żeby pospać![]()
Mi się nie chce wcale spaćPo 12 a ja się czuję jak by było południe.. nic nie korzystam z ostatnich tygodni, żeby pospać![]()
Ja tak mam od 3 miesięcy.. bezsenność...potem tysiąc razy chodzę siku, po 5 budzą mnie ruchy dziecka, a finalnie o 8 jestem już na nogach [emoji4]
Zawsze śmieszą mnie teksty..."wyśpij się na zapas, bo teraz możesz"[emoji23][emoji23][emoji23]
A w dzień zmęczona ?Mi się nie chce wcale spać![]()