oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A może my musimy pić melisę na lepszy sen i na uspokojenie przy okazji 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziewczyny szalejecie [emoji23]A no takzapomniałam
![]()
O rany ! To ja będąc w 36 skończonym będę w prawie 38 ! [Emoji23] hahaha
Oooo melisa.A może my musimy pić melisę na lepszy sen i na uspokojenie przy okazji![]()
Jeszcze dwa dni i będę w 40 jak tak dalej pójdzie !! [Emoji23]Oj dziewczyny szalejecie [emoji23]
Jedna dzienna nie zaszkodzi a pomożeOooo melisa.Lubiłam pić przed 28 TC. Ale jak wylądowałam w szpitalu bo miałam słabe ruchy to się bałam , że to od herbaty. Że mi dziecko uspokaja za bardzo i więcej się nie napilam. Ale ostatnio mnie coś nerwy szarpią, spać nie mogę to może jedna dziennie taka słaba powinnam się napić
![]()
Dwa dni przed datą poroduAle miała super szybki poródżyczę nam takich porodów
Gratulacje dla sąsiadóww terminie urodziła?
Mój węch ostatnio świruje niestety i czuje wszystko czasem to ciężko ulica iść bo śmierdzi wszystkim [emoji39]Mi nieod początku ciąży taki sam [emoji16]
Mnie też po 5 budzą ruchy, także już nie śpię [emoji23][emoji23]Ja tak mam od 3 miesięcy.. bezsenność...potem tysiąc razy chodzę siku, po 5 budzą mnie ruchy dziecka, a finalnie o 8 jestem już na nogach [emoji4]
Zawsze śmieszą mnie teksty..."wyśpij się na zapas, bo teraz możesz"[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się właśnie nie raz zastanawiam co oznacza częste sprawdzanie szyjki. Lepiej gmyrac mniej jak więcej żeby nic nie pobudzac ale tzn ile ? Sama myślałam że co tydzień jest źle ale z drugiej strony jak leżą dziewczyny u nas w szpitalu to przychodzi poniedziałek rano i większość dostaje wezwanie na sprawdzanie szyjki [emoji39] chyba nie robili by czegoś , co by szkodziło.. no nie wiem tego się pewnie nie dowiem [emoji6]Nie, szyjki nie, ale dlatego, że nawet nie pytałam, bo w sumie tyg temu mialam mierzona i była 4,2 cm a nie chciałam za często, bo to szkodzi
Ja od roku mam auto i czuje rozniceJa przed ciaza, wszędzie jeździłam, do pracy na zakupy itd. Zreszta swojego auta nie mamTeraz im dalej tym mniej, z dzieckiem i wózkiem tez nie mam zamiaru wybierać się na wycieczki autobusem [emoji14] a jak będę wracała do pracy to musze kupić jakies autko
Hej EwkaHej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowektg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze
ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej
![]()