E
Ewka34
Gość
Rozwarcie nie, szyjka mi sie skrocilaWow, to się powiększyło rozwarcie, ale najwazniejsze, że już w domku, na pewno przyjemniej i musisz na siebie teraz uważać bardzo i brać leki itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozwarcie nie, szyjka mi sie skrocilaWow, to się powiększyło rozwarcie, ale najwazniejsze, że już w domku, na pewno przyjemniej i musisz na siebie teraz uważać bardzo i brać leki itd.
Oszczedzam hyhyTylko 3dni w tyg po 6 godzin.
Ewcia,,super ze juz w domku. Oszczędzaj się szyjka już króciutka.
Zmykam do fryzjera. Później zajrzę.. Miłego dnia dziewczynki![]()
Ja ciekawa jestem co u mnie wyszło z tej miękkiej szyjki. Niby się oszczędzam ale wiadomo jak jest.. moja położna mówi że jak miekka szyjka, dziecko coraz większe to w każdej chwili może się rozwarcie zrobić bo szyjka nie wytrzyma .. ale ty jeszcze ze dwa tygodnie , ja żebym trzy wytrzymała i będzie dobrze [emoji8] fajnie że masz te sterydy podane , czułabym się bezpieczniej gdybym miała [emoji39]Wystraszylo,wystraszylobede lezec i koniec.. ta szyjka jest krotka i cm rozwarcia ma.. czyli 1.5cmx1cm i miekka wiec grozi mi przedwczesny porod
![]()
Ale nie wiadac u Ciebie tych 16 kg , bardzo ładnie wyglądasz przy tej wadze , pewnie byłaś kościotrup to teraz Ci się wyrównałoJa mam 16 kg na plusie zostalo mi do maxa 2 kg i 60dni ciąży napewno przekroczę mój maxymalny próg wagowy Haha oby wróciła z czasem moja waga z przed ciąży
Ja tez bym mogła rodzic w swoje urodziny, termin mam na 27 a urodziny 18, już mi się tak kuzynka urodziła w moje urodziny kilka dni po terminieMogłoby tak być
A najlepiej bym mogła rodzić za 21 dni w swoje urodziny , tak na przyszłość to by była jedną imprezka![]()
Spokojnie Kochana, osiągniesz. Ja w pierwszej ciąży w tym tygodniu co jesteś miałam rozwarcie na 2 cm i jeszcze praktycznie zero szyjkiWystraszylo,wystraszylobede lezec i koniec.. ta szyjka jest krotka i cm rozwarcia ma.. czyli 1.5cmx1cm i miekka wiec grozi mi przedwczesny porod
![]()
To ja zamawiam poród w rocznicę ślubu [emoji141] termin z pierwszego USG i owulacji mam na 13 sierpnia, wtedy co rocznica więc może akuratJa tez bym mogła rodzic w swoje urodziny, termin mam na 27 a urodziny 18, już mi się tak kuzynka urodziła w moje urodziny kilka dni po terminie
Rozwarcie nie, szyjka mi sie skrocila![]()
A co się dzieje ?Nie, L4 mi sie konczy w czwartekjasne ze leze.. mam problem z chodzeniem
corcia wraca do domu od babci zeby mi pomoc
![]()