GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Tez macie 3 materace?My mamy kontynentalne i nam się nie rozjezdza więc zależne od modelu nasze jest mega wygodne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez macie 3 materace?My mamy kontynentalne i nam się nie rozjezdza więc zależne od modelu nasze jest mega wygodne![]()
Dziewczyny,czy wasze dzieciaczki tez tak buszuja ostro na pelnie ksiezyca ,czy tylko moja? Bo czuje ze mam juz wszystko poobijane.. od dwoch dni prawie bez przerwy.. wczoraj moj jak byl u mnie w szpitalu.. przytulil twarz do brzucha i oberwal w zeby [emoji23]
Dziwne???Kurde...tak mnie swędzą sutki, że mam je ochotę powyrywać!!!Ślina ani żaden krem nie pomaga !
![]()
TakTez macie 3 materace?![]()
Tantum Verde mi lekarz dał lub woda 1/4 szkl.+1 łyżka wody utlenonej i plukac 4 razy dziennie mi tylko te 2 rzeczy pomoglyDziewczyny jakie tabletki na gardlo można brać? Chyba załatwiłam gardło klima w aucie ała![]()
28A kiedy pelnia? Bo dzisiaj maluch jakis taki wyjatkowo malo ruchliwy [emoji14]
Ooo śliczne. I pewnie bym wzięła białeLink do: Łóżko tapicerowane kontynentalne PANAMA takie kontynentalne mamy i jest spoko
U mnie rusza się z taką samą intensywnością już gdzieś od tygodnia [emoji16]Dziewczyny,czy wasze dzieciaczki tez tak buszuja ostro na pelnie ksiezyca ,czy tylko moja? Bo czuje ze mam juz wszystko poobijane.. od dwoch dni prawie bez przerwy.. wczoraj moj jak byl u mnie w szpitalu.. przytulil twarz do brzucha i oberwal w zeby [emoji23]
A może to skurcze po prostu? [emoji16]28moja znowu mocno i często się rusza, aż boleśnie. A od godziny mam okropne kłucia w miejscu gdzie wcześniej były jajniki [emoji14] musi tam mnie uderzać. Ale z taką siłą , że aż skurcze mi idą..