reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Miłek się kłania szanownym Paniom ;)
Młoda zachwycona łóżeczkiem brata. Aktualnie buja w nim lale :D
Wow niesamowite u mnie tak nie ma w ogóle lekkie i delikatne poruszania się brzucha i tyle , ale zapewne masz łożysko na tylnej ścianie bo u mnie jest z przodu ale ja też mam malutki brzuszek i mała nie ma za bardzo jak fikac .

Wow niesamowite u mnie tak nie ma w ogóle lekkie i delikatne poruszania się brzucha i tyle , ale zapewne masz łożysko na tylnej ścianie bo u mnie jest z przodu ale ja też mam malutki brzuszek i mała nie ma za bardzo jak fikac .
Łożysko mam na przedniej ścianie, ale mam zepsuty brzuch po poprzedniej ciąży i to pewnie dlatego tak widać ;)

Aha co to znaczy zepsuty brzuch? Bo u mnie tak ślicznie nie widać ruchów małej tylko widać jak brzuch się rusza . [emoji16]
Mam potężny rozstęp mięśni prostych brzucha i przepuklinę kresy białej. Czyli generalnie niewiele dzieli Miłka ode mnie. Z operacją czekałam właśnie na niego, żeby mnie nie kroili bez sensu ;p

reklama
Polska!!!! W końcu wygrali.. no musiałam. Fajnie się ten mecz oglądało. Jedyny który cały obejrzałam . Poprzednie nie dałam rady..
Dzięki dziewczyny za przepisy..
Na pewno wykorzystam ten z arbuzem bo może być na jutro mega orzeźwiająca.. poza tym arbuza akurat mam w domu.. te tortille mega fajne też. Dziękuję.

Do góry