reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jaka tutaj cisza :)
Co tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji39][emoji39][emoji39]
Na samą myśl mam niebo w gębie [emoji4]
Pomidorowa i ew. domowa pizza z ananasem i salami bo mam w zamrażalniku a zupa to nie obiad.. mam jeszcze gulasz wieprzowy matki ale ona tak tłusto gotuje że to odchoruje...

Moja paczucha już jest :cool2::cool2:
Wszystko co niezbędne plus miękki przewijak i gąbka do wanienki której nie ma na zdjęciu.
I wzięłam też ''odcisk bobasa''. Jak Ulka się urodzi to odciśniemy stópkę albo rączkę na pamiątke
Ja to odciski robię w masie solnej i mamy też z farby na płótnie odciśniete.

Kolekcja butków również skompletowana :blink:

Załączniki

• 36367181_2676962425663087_3814594243532423168_n.jpg
    36367181_2676962425663087_3814594243532423168_n.jpg
    543,8 KB · Wyświetleń: 129
U mnie dziś surówka colesław i do tego pierś z indyka z tuńczykiem, pomidorkami koktajlowymi, pietruszką i serem feta zapieczona w chlebku z ciasta francuskiego
Brzmi smakowicie ;) ja przez ten upał to nawet apetytu dzisiaj nie mam . Jak zwykle podjadam w ciągu dnia tak dzisiaj tylko śniadanie, zupa na obiad i nic więcej

ewentualnie 3:33, połowa 666 :p
Chodzi o to że o 15:34 umarł Jezus na krzyżu i cośtam jakoś że w nocy o tej 3:34 to Szatan grasuje. Pewnie Średniowieczne bajdy ale fakt taki że ta 3:00 w nocy jakaś taka straszna...
no tak w dzien sie z tego smieje, w zadne duchy nie wierze, ale w nocy jak sie kolejny raz odpala sam to troche nieswojo :D

U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly :D

reklama
Do góry