Ka30sia
Fanka BB :)
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeśćJa w sumie 4 ..cały lipiec, sierpień, wrzesień i ja termin mam na 25 października.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeśćJa w sumie 4 ..cały lipiec, sierpień, wrzesień i ja termin mam na 25 października.
Ja jestem umówiona na 1 sierpnia. To bedzie 31+3.Ja tez nie, ale wizyte u gina mam za tydzien wiec pewnie wtedy każe mi pójść.
Dziewczyny, zapisywalyscie sie juz na 3 prenatalne?
Kochana, ale Ty możesz takie ciacha bezkarnie jeśćja mam termin na 30 września
![]()

Myślę, że u mnie praca też miała wpływ, chociaż ja wtedy zaczynałam uczyć w szkole, więc tych godzin dużo nie było.U nas tez byl etap taty, jakoś pomiędzy 1. a 2. rokiem życia. Niestety nie pomagało to ze prowadzę firmę - 12 h praca a czasami nawet więcej :/ bardzo żałuję że nie było mnie przy pewnych ważnych etapach jego życia... W pewnym momencie to zauważyłam i przystopowalam z pracą - zarobki automatycznie się zmniejszyły ale przynajmniej byłam przy dzieckuteraz młody ma prawie 4, 5 roku i to mama jest tym fajniejszym rodzicem
maz więcej zakazuje a ja za bardzo rozpieszczam -ale inaczej nie umiem
A co do kopniakow to kilka dni temu mała tak mi przyfasolila gdy byłam pod prysznicem ze aż się musiałam zgiąć [emoji23]
Ja tez nie, ale wizyte u gina mam za tydzien wiec pewnie wtedy każe mi pójść.
Dziewczyny, zapisywalyscie sie juz na 3 prenatalne?

SpokoNo wiem, post później się poprawiłam
Dasz radę na pewno. Mi myślenie odebrało zdjęcie chmurki
Fajny termin, to już naprawdę blisko.
Wakacje zlecą szybko a wrzesień będzie miesiącem odliczania :-)
Spokoteraz mi się trochę dłuży, ale jak przywyknę do dietki to już będzie lepiej. Moja koleżanka dziś urodzila, dooobrze jej
![]()
No i nawet terminy porodu mamy podobneMyślę, że u mnie praca też miała wpływ, chociaż ja wtedy zaczynałam uczyć w szkole, więc tych godzin dużo nie było.
To mamy dzieci w podobnym wieku, mój właśnie skończył 5 lat![]()
Dostałam 2 dni temu a skladalam też na początku okresu rozliczeniowegoDostalyscie juz zwrot podatku????? U mnoe 4.07 bedzie rowne 3 miesiace od zlozenia zeznania.... pewnie w roznych miejscowosciach roznie to trwa...