Paulana
Fanka BB :)
Sama szylas? Cudny
Oczywiście że sama
Dziękuję bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama szylas? Cudny
Mi gin powiedzial jak wyliczyl ze to 35+1 powiedzial ze idealnie i mam jeszcze tydz poczekac.. wiec cholera wie o co tu chodziEe chyba nie [emoji23][emoji23] mam nadzieję że nie [emoji23] chyba zaraz to policzę bo trochę mnie to wszystko ciekawi [emoji39]
Z wyliczeń wygląda że 40+0 to poród w terminie idealnym. Czyli dalej wychodzi na to że wszędzie operują skończonymi tygodniami bo 40+0 to skończony 40 tydzień . No i w takim razie potwierdziło by się to co pisze Ania że 38+0 to ciąża donoszona bo dwa tygodnie wcześniej niby można rodzić [emoji4] tylko dlaczego znów w necie piszą że donoszona w 37 tygodniu . Bo nawet 37 skończony to i tak 37+0 a nie 38+0 ..
Masakra jakaś ciekawe czy kiedyś to ktoś ogarnie lub już ogarnął tak jak trzeba - ja nie potrafię i być może będzie to rozkmina życia [emoji23][emoji23]
Powiem wam że trochę mnie to zaciekawiło![]()
I tego się trzymajmy[emoji16] czyli jakieś tam badania mówią dobrze[emoji16]Tak tak wiadomo ze inaczej owulacja itp i każde dziecko inneale jednak mamy terminu porodów na podstawie jakiejś obliczane. Z moich obliczen wyszło że termin porodu to 40+0
Trzy tygodnie czekaj a nie tydzień [emoji39][emoji39] już by skubana chciała się cieszyć malutka.. nie ma tak łatwo [emoji39]Mi gin powiedzial jak wyliczyl ze to 35+1 powiedzial ze idealnie i mam jeszcze tydz poczekac.. wiec cholera wie o co tu chodzi![]()
U mnie też przytulanki są
Nooooo baaaaTrzy tygodnie czekaj a nie tydzień [emoji39][emoji39] już by skubana chciała się cieszyć malutka.. nie ma tak łatwo [emoji39]
Nie wiem .. mnie i tak rozwaliło jak mi lekarz powiedział że już mogę rodzić bo będzie ok [emoji23][emoji23]I tego się trzymajmy[emoji16] czyli jakieś tam badania mówią dobrze[emoji16]