Lustysia
Fanka BB :)
Bardzo ładnieJa mam coś w ten deseń![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnieJa mam coś w ten deseń![]()
PodobnaBrat mi wysłał zdjęcia z albumu z Bytomia jak byłam mała hah, pulpecik Zobacz załącznik 872644
Zobacz załącznik 872648
Zobacz załącznik 872646
Mój mówi, ze mała ma buźkę jak ja, szczególnie te ostatnie zdjęcie w wanience
Zobacz załącznik 872647
Podobna![]()
Ciekawe czy nasza jutro buziaczka pokaże , było by ładne ostatnie w 3d [emoji7]No geny poszły po mnie bardziej hah, buzia i płeć, bo u mojej babci od strony mamy to 6 córek. Może chociaż oczka będzie miała po tatusiu
Może akurat jutro pokaże buzię [emoji16][emoji23]Ciekawe czy nasza jutro buziaczka pokaże , było by ładne ostatnie w 3d [emoji7]
Tez jutro wizytujeCiekawe czy nasza jutro buziaczka pokaże , było by ładne ostatnie w 3d [emoji7]
Ja ostatnio przeglądałam swój album to Marta wygląda identyczne jak ja, gdy byłam mała. W ogóle jest do mnie podobna [emoji173]️.