reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja już po wizycie. Kolejny lekarz potwierdził, że dziewusia we mnie rośnie [emoji1] Powiedział, że musiałby się mocno pomylić, żeby dojrzeć chłopca [emoji16] Także ten, dla mnie sprawa ubranek i imienia raczej już jest jasna [emoji1]
Masz dzisiaj jakiegoś foteczka? [emoji16] ktory tc?

reklama
Ja już po wizycie. Kolejny lekarz potwierdził, że dziewusia we mnie rośnie [emoji1] Powiedział, że musiałby się mocno pomylić, żeby dojrzeć chłopca [emoji16] Także ten, dla mnie sprawa ubranek i imienia raczej już jest jasna [emoji1]
Wiem, że chciałaś trzecia córeczkę więc gratulacje. Kurczę ja od kilkunastu dni jakoś intensywnie jednak o synku myślę, częściej mówię o dziecku w rodzaju męskim i tak się zastanawiam jak zareaguję jeśli jednak będzie trzecia dziewczynka?

Jak znioslas jazdę samochodem do Cro ? Ja jadę w piątek ...

Drogę tam podzieliliśmy na dwa i zrobiliśmy 2dniowy przystanek na pokazy lotnicze red bull w Budapeszcie, wiec nie odczułam tej podróży zbytnio. Dziś właśnie wracamy na raz. Robimy często przystanki, bo mój syn ma chorobę lokomocyjna No i mu się nudzi wiec chodzimy kupować samochodziki na stacjach;) ogólnie jest nieźle, ale ja nie mam mdłości wcale.

Mam głupie pytanie [emoji16] bo wybieramy się w weekend do Wisły. Co myślicie o wyciągu takim krzesełkowym? Można w ciąży czy to jednak za duża i nagła zmiana ciśnienia? Dodam, że to nie jakieś wysokoe góry jak Tatry, ale jednak.

W pierwszej ciąży jeździłam na nartach biegowych w 5mc wiec dasz radę ;)

Wiem, że chciałaś trzecia córeczkę więc gratulacje. Kurczę ja od kilkunastu dni jakoś intensywnie jednak o synku myślę, częściej mówię o dziecku w rodzaju męskim i tak się zastanawiam jak zareaguję jeśli jednak będzie trzecia dziewczynka?

Dziękuję, mi to było totalnie bez różnicy, choć z dziewczynką umiem się już obejść [emoji6] Natomiast mąż liczył na syna, No ale niestety [emoji1]Biedaczek oszaleje od tej burzy hormonów [emoji6]

No nam jak powiedział że 4 do 5 dziewczyna,to.malo nie spadłam z tej kozetki :p ciągle nam ciężko uwierzyć,bo u nas same chłopy .. wszędzie chłopy ..W każdym razie ciekawe czy to się potwierdzi .

reklama
Drogę tam podzieliliśmy na dwa i zrobiliśmy 2dniowy przystanek na pokazy lotnicze red bull w Budapeszcie, wiec nie odczułam tej podróży zbytnio. Dziś właśnie wracamy na raz. Robimy często przystanki, bo mój syn ma chorobę lokomocyjna No i mu się nudzi wiec chodzimy kupować samochodziki na stacjach;) ogólnie jest nieźle, ale ja nie mam mdłości wcale.

W pierwszej ciąży jeździłam na nartach biegowych w 5mc wiec dasz radę ;)
No to super [emoji4] my jedziemy jak zwykle na raz,tym razem bliżej niż zwykle ..więc mam nadzieję że nie będzie tak źle .

Do góry