Haha kasztaniak2kg mam na plusie a juz 3trymestr sie zaczal. Teraz 57kg przy 168wzrostu. Wygladam jak kasztaniak, rece i nogi patyczki i kuleczka na srodku [emoji16] jeszcze prawie 2tyg do tego usg...oby dziec i ilosc wod byly odpowiednio duze. To mowisz, ze lepiej popijac soczkiem? Chodzi o to, zeby z wit c bylo? Ide wlasnie po pregne plus, bo wczoraj ost tabletka poszla, to i soczek i czeresnie i pączka od razu kupie![]()
reklama
Ka30sia
Fanka BB :)
Ooo nie straszNiby dziewczynki mniejsze , ale kolejne dziecko zazwyczaj jest większe od poprzedniegoja się nastawiam na większą dziewczynkę
![]()
Ka30sia
Kurczę, ciekawe od czego to zależy. Mnie od razu dały cytrynowąU mnie niestety nie można było wkroplic cytryny ;( pytałaś czy u Ciebie można?
Szalona 29
Moderatorka
Podejrzewam ze od widzimisieKurczę, ciekawe od czego to zależy. Mnie od razu dały cytrynową![]()
bo ta cytryna nie ma zadnego znaczenia i wplywu na wynik.Ka30sia
No właśnie arbuz, melon itp. to zdradliwe są.Niby sama woda [emoji14] którą kocham...najlepiej mi wchodzi na wieczór...choć wiem że owoców na noc nie powinno się jeść. Za to w indeksie glikemicznym był w tych najwyższych wartościach. Nie pamiętam, która z Was wrzucała tą tabelkę, ale byłam w szoku jak ją czytałam [emoji41]
Sorki strasznie się rozpisalam, co drugi post mój
Co do wagi jeszcze, to ja ważyłam 3950, bracia kolejno 3900 i 4000. Teściowa rodziła mniejsze dzieci, w okolicach 3500.
Miao
Ja już też w III trymestrze i gin mnie opieprza ciągle za wagę. Teraz ważę 64,5 kg i mam 172 cm. Ja się czuję trochę jak takie niedożywione dziecko z Afryki ze spuchniętym brzuszkiem... Mam sporą piłkę, bo mam rozejście mięśni. Na ostatnim usg Kinga urosła nawet bardziej niż powinna, wody też były w normie, macica prawidłowej wielkości, więc chyba nie ma co się stresować [emoji5]2kg mam na plusie a juz 3trymestr sie zaczal. Teraz 57kg przy 168wzrostu. Wygladam jak kasztaniak, rece i nogi patyczki i kuleczka na srodku [emoji16] jeszcze prawie 2tyg do tego usg...oby dziec i ilosc wod byly odpowiednio duze. To mowisz, ze lepiej popijac soczkiem? Chodzi o to, zeby z wit c bylo? Ide wlasnie po pregne plus, bo wczoraj ost tabletka poszla, to i soczek i czeresnie i pączka od razu kupie![]()
Żelazo lepiej się wchłania przy Wit. C, a herbata i kawa zaburzają wchłanianie. Niby to wiem, a nie pilnowałam tego [emoji20]
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Ja sama muszę kupić w aptece.Kurczę, ciekawe od czego to zależy. Mnie od razu dały cytrynową![]()
Prawie codziennie mam ochote na cos pysznego i puszystego... Ta kawa @Szalona 29 wyglada na taka, chociaz po niej i tak bym czula niedosyt ;( czasami sobie cos szykuje, wydaje mi sie ze to TO i zaspokoi te potrzebe, a pozniej sie okazuje ze mi zaszkodzilo i brzuch boli. Albo jest jeszcze gorzej, czuje sie jak nalogowiec i zarlabym jak swinia ;(
reklama
Poland1981
Słodziak kochany dobrze że wszystko w porządku[emoji106]My już po wizycie, wyniki glukozy Ok. Mały waży równo 1kgwszystkie wyniki Ok, szyjka się trzyma 3,5
dziś zaczęliśmy 26 tc