Tak, około 28 tc, wiec starali sie odczekac jak najdluzej.O matko... ale to strasznie ryzyowne.... pewnie na bardzo wczesnym etapie..i chieli zatrzymac malenstwo w brzuchu jak najdłużej
reklama
Szalona 29
Moderatorka
To mozna powiedziec ze schudlas...Musisz wziąć też pod uwagę, że sporo kobiet nie ma problemów, ale piszą żeby zwrócić na siebie uwagę.
Ja wczoraj pozbyłam się włosów.Milam prawie do pasa a mam do ramion.A dziś pomalowałam sobie pazurki u stóp hybryda.Ciekawe czy za miesiąc dam radę...
Tez taki manewr zrobilam w 2 miesiacu tej ciazy.. od pasa....ale jeszcze krocej do uszu.... bo szyje mam widoczną
.. 1kg mniej ;D
O tak, golenie u mnie wygląda tak jak w 9msc, zreszta tak samo duzy mam brzuch jak wtedyCo do problemów fizyczych... to ja juz mam problem z goleniem nóg etc.
maly tez sie urodził kudlaty, z takimi smiesznymi pedzelkami na uszach jaj u rysia: D mam nadzieje ze tym razem nas to owlosienie ominie 
Jsawww
Fanka BB :)
A u mnie dziś na kolacje sałatka z kurczakiem , kiełkami i parmezanem .... a na deser galaretki borówkowe
Załączniki
Szalona 29
Moderatorka
Zobacz załącznik 874885 Zobacz załącznik 874884
A u mnie dziś na kolacje sałatka z kurczakiem , kiełkami i parmezanem .... a na deser galaretki borówkowe![]()
Mojej kolacji juz nie ma
Wonderful
O mamo [emoji12][emoji12][emoji12]Zobacz załącznik 874885 Zobacz załącznik 874884
A u mnie dziś na kolacje sałatka z kurczakiem , kiełkami i parmezanem .... a na deser galaretki borówkowe![]()
Emol
Właśnie wy piszecie ze jesteście skopane. Mój syn też mnie tak w pierwszej ciąży kopał. A teraz mam luksus. Mała mało się rusza lub/i łożysko na przedniej ścianie więc w ciągu dnia kilka kopnięcie czuje Ale nie są jeszcze bolesneNie tak dawno czekalysmy na jakiekolwiek ruchy... pamietacie ???
A teraz kazda jest pobita...okladana. dźgana od środkahehehe
Muumi
A ja tam lubię te kopniaczkiNie tak dawno czekalysmy na jakiekolwiek ruchy... pamietacie ???
A teraz kazda jest pobita...okladana. dźgana od środkahehehe
reklama
Jsawww
Okres zarażania zaczyna się jakieś 1-2 tyg przed wystąpieniem głównych objawów czyli wysypki i trwa aż do zniknięcia ostatnich wykwitów skórnych u osoby chorej.... czyli bardzo długo ok 3-4 tygDzoewczyny powiedzcie mi jak to jest z ospa w ciazy i jak dlugo chory zaraza ospa?
U mnie mam wrazenie ze Majka jakos w poprzek lezy sobie