reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurde dziewczyny zapomniałam o 'zadaniu domowym' Czego się obawiam po urodzeniu dziecka? A Wy jakie macie objawy? Nawet z mężem nie możemy o tym mówić, bo podobno każdy ma sam napisać swoje. Ale mój mi powiedział czego się obawia, zreszta już kiedyś mi o tym mówił, ze boi się, ze straci mnie, ze umre podczas porodu... Trochę przerażająca wizja, jednak świadczy o tym, ze bardzo mu zależy na mnie, mówi o tym z takim przejęciem i troska.
Mi przez myśl przechodzi ciągle żeby dziecko zdrowe się urodziło, żeby nic przy porodzie mu się nie stało. Śmierci łóżeczkowej i zakrztuszenia oj duzo obaw w mojej głowie siedzi

Ojjj wieksze pieszczochy niz dzieci [emoji23] mojego tylko pogmerac w ucho i juz spi [emoji23]
Kurde mojego jak pogmeram w okolicy ucha to nadstawia penisa [emoji23] może ma jakiś przekaźnik nerwowy uszkodzony [emoji41]
@karkula309 oj masz rację, że faceci potrzebują dużo zainteresowania Hihi z tego czekam aż mój wróci żeby się nim zająć i iść z nim się wykąpać :)
Długo musisz czekać ? Mój dopiero po 3 będzie

@oliwiapatrycja myślę, że twoja siostra się nie obrazi, jeśli powiesz jej że wolisz odwiedziny w terminie późniejszym. Na pewno to zrozumie[emoji16]

@madziula92 powiedz mężowi, że chociaż na chwilę chciałabyś pójść, bo siedzisz w domu cały czas[emoji4]Pewnie się zgodzi[emoji4]

@Gienio współczuję przejść ze sklepem.. oni u nas mają stacjonarny sklep i nawet tam pracują mega niemili ludzie...Nic nie doradzą. Mam dla porównania sklep megaurwis i tam bez problemu [emoji4]

@Maljan ja w poniedziałek ściągam żele i już rozpaczam[emoji852] Stopy będę robić do końca, o ile mi jeszcze brzuch pozwoli[emoji4]

A u mnie dzisiaj mama powiesiła zasłony w pokoju Małego, dzisiaj też kupiłam laktator w końcu[emoji4] i zaraz go wyparzę[emoji4]
A co do jedzenia do szpitala, to biorę jedynie zgrzewki wody i chyba wafle ryżowe[emoji4]
Udało się namówić męża, byliśmy u znajomych i dość długo posiedzieliśmy [emoji16]

Boże dziewczyny właśnie skończyłam pracę. I nogi tak spuchniete. Palce u stóp jak serdelki. Stopa dwa razy grubsza jak zawsze. Chodzić nie idzie. Ruszać palcami nie idzie. Z mlodym takich cyrkow nie miałam... I na dodatek prawa puchnie bardziej niż lewa... Widać strasznie... Zobacz załącznik 874866
Ehh ja od kilku dni mam spuchnięte nogi:( w kostce tez :(

reklama
Do góry