reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Haha a wiesz że ostatnio do Męża się śmiałam że od 2 dni wiexej w domu jestem . Nie wstawałam o 4.30 a mimo to śpiąca chodziłam haha też się śmiałam że więcej coś dokucza im więcej na dupoe siedzę .chyba coś w tym jest a bardziej w tym że człek jest rozruszany więc regularne ćwiczenia te pomogą bardzo by lepiej się czuć

No a z tym przekładaniem to co oni tak często???

Ja Lot znioslam bardzo dobrze. Mały przed końcem dokazywał kopniakami:)
Teraz siedzimy na tarasie..ta godzina a cieplusio że nie wiem. Zapycham się czereśniami!!!! Arbuzem i malinami ale te czereśnie to za mną chodziły więc jak je zobaczyłam to nie było zmiłuj he
Mam taką ochotę pływać w basenie że jutro muszę się zaopatrzyć w tampony . Jest pięknie

Właśnie nie wiem co z tymi wizytami - prenatalne miałam w zupełnie innym miejscu na 17 i tego samego dnia co szlam przełożyli mi na 15... a teraz miałam mieć wizytę w sobotę u lekarza prowadzącego i w piątek przełożyli mi na wtorek, a że idzie na urlop to musiałam zgodzić się na rano... Polska ;p oczywiście obydwie wizyty prywatnie ;p
O wcześniejszej p. ginekolog nie wspominam, bo u niej czekało się i po 2 h, choć wizyta na godziny ;p

A ja 12 lipca mam usg i tak sie nie moge doczekać. Ide z siostra ktora bedzie chrzestna wiec bedziemy razem podziwiać. Ja dzis kupilam tetrowe pieluszki skarpetki łapki drapki i czapeczki. Uporzadkowalam mieszkanie generalnie okna nawet ogarnelam. Miejsce dla dzidzi juz ogarniete mam komode ktora powoli zapełniam . kołyske mam dostać wiec powoli powoli i bedzie git. Plan mam by do konca wrzesnia wszystko bylo gotowe. W pracy bede do 13 października. To tez zaplanowalam hihi. A potem już reszta urlopu i l4 do porodu. Ostatni miesiac chce poswiecic starszemu synkowi bawic sie z nim chodzic do kina i poprostu byc dla niego na 1000%

Też lubię mieć czysto, ale odkąd leżę nie ma komu porządnie posprzątać.
Nadal układam rzeczy z pudeł, wszystko z pyłu myję i ogarniam.
Ale już wszystkie meble wróciły na swoje miejsce:)

Kto dziś wizytuje?
Trzymam kciuki za wizyty.

Zrobilam porownanie tych bodow i szczerze mowiac są na dlugosc praktycznie identyczne jak te od polskiego producenta. Ale jak to z h&m bywa, pewno jakies modele maja rozjechana rozmiarowke. Widze to po mojej corce, nieraz 98/104 bylo dobre a np nosi caly czas 110/116 a jedna bluzke juz odlozylam bo mala a druga mam w szafie bo za duza :D Zielone są z h&m.

Załączniki

• IMG_20180710_081923.jpg
    IMG_20180710_081923.jpg
    971,6 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_20180710_082001.jpg
    IMG_20180710_082001.jpg
    942,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
U nas po wizycie wszystko dobrze, mała ma 557g :) O tym łuku nic za bardzo nie mówiła, jedynie, że taka budowa, ale dała skierowanie na echo i kazała wypytać czy to czymś skutkuje po porodzie i czy mogę rodzić w zwykłym szpitalu. Na razie się nie martwię :)
Dostałam też badania, m.in. tę glukozę nieszczęsna. Mówiła, że można dodać kwasek cytrynowy albo kupić glukozę cytrynową.

Do góry