reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
Bo mleko arbuz i czereśnie to ekstremalna mieszanka :D

A ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
Mnie też od kilku dni gania na toaletę. Ale mam nadzieję, że jeszcze min3 tyg wytrzymam.

Nie cierpię prasować[emoji852]
Ja tez :(
Fajny brzuś ☺ od razu mała będzie w swoim pokoju?
Ja tak myślę właśnie że zdejmę hybrydę ale poloze chociaż bazę i top. Myślę że będzie ok. Bezbarwne chyba mogą być? Bo ja mam strasznie miękkie paznokcie i mi się będą łamać jak całkiem zmyję.
Dziękuje ;) raczej nie, wydaje mi się, ze bezpieczniej będzie u nas w jednym pomieszczeniu i wygodniej, nie będę musiała chodzic po nocy :p Troszkę bałabym się zostawic takiego maluszka, mimo ze są kamery, monitory oddechu itd. Ale mimo wszystko to tylko sprzęt, który może być zawodny. Bezbarwny lakier/odżywka może być bez problemu. U mnie nawet powiedzieli jak będzie kolor lakierem to sobie zmyją jak będzie potrzeba :)
Ja sobie zawsze muzykę włączam i możesz tez na dwa dni sobie podzielić to tak po 1,5 h i od razu lżej :)
Przy muzyce napewno przyjemniej :) ja mam tyle tego, ze musiałabym chyba na cały tydzień, a i tak nie wiem czy tak to się nie skończy :p Zobaczymy jak mi dzisiaj pójdzie ;)
Mam 1 pomysł, oddać prasowanie mężowi [emoji16]
Oooo... to byłby najlepszy pomysł ;) ale on i tak ma mnostwo roboty jeszcze w domu, a do tego jeszcze pracuje. Muszę pomęczyć się sama :p

reklama
Mi się nie wysuszały od karmienia wręcz przeciwnie. Cały czas były w mleczku i to im dobrze robiło. A bolały tylko na początku jak doznały szoku, że są aż tyle eksploatowane ☺ nie smarowalam w czasie karmienia żadnym kremem żeby mi go dziecko nie zjadało☺
Beoatnhenu nie trzeba zmywać :)

Do góry