G
gosc12
Gość
Dziękuje dziewczyny za porady w sprawach finansowych [emoji8] bo jestem w tym strasznie zielona. [Emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okej, wszystko wykorzystam [emoji23]
Mała tak sie pnie dzisiaj jakby chciała moje plany wyprzedzić [emoji3]
Swoją droga jestem bardzo ciekawa która z nas pierwsza sie rozpakuje z ciazy pojedynczejLuiza zaczyna, trzymam kciuki za nasze pierwsze dziewczynki
![]()
Stolik pewnie Lack? Mam ta duza lawe LackTak [emoji4] w sumie prawie wszystko ze zdjęcia to Ikea[emoji23][emoji16]
Ja teżZazdroszcze Ci tego, ze mieszkasz nad morzem [emoji7]
My dzisiaj spróbowaliśmy po 6tygodniach przerwy i ledwo co się udało, bo jednak bolało tam wszystko w środku :/ nie wiem czemu ..E no co się będziesz męczyć ze sprzątaniem. Jeśli Twój nie ma oporów to atakuj go codziennie. Ja sobie ostatnio właśnie uświadomiłam , jak mi dr powiedział żeby się bzykać to przyspieszy się poród, że właśnie my z mężem noc przed porodem tak zadziałaliśmy wtedy nieświadomie, a rano odeszły mi wody ☺
Jak tylko sierpień się zacznie to planuję go wykorzystywać co wieczór ☺
Nie mów hopA ja myślę że dotrwam do terminutakie przeczucie
![]()
[Emoji23] Smacznego ![emoji9]Nigdy nie zrozumiem dlaczego na torebce budyniu jest napisane " 4 porcje"Zobacz załącznik 876909
To dla mnie sprawa jest prosta. Nie wykazał żadnych dochodów w naszym US to tak jakby nie pracował nigdzie. Składajcie o wszystko wnioski i nikomu nic nie tłumaczcie. W razie czego skarbowy wystawi zaświadczenie o uzyskanym dochodzie lub w tym przypadku jego braku i dziękuję.Mój nie dostał żadnego pitu. Firma zagraniczna
Jak fajnie się ten fotel prezentujeA oto mój wymarzony fotel, o którym wczoraj pisałam [emoji16]Zobacz załącznik 876930
W jaki sposób to sprawdzić ?@klaudiaa975 upewnij się tylko czy na odciągane jakiekolwiek składki w Niemczech. Jeśli nie, to jak jak dziewczyny ci radzą. Składajcie, gdzie popadnie[emoji4]
Mój lokator urządza sobie wycieczki w moim brzuchuz prawej na lewą i z powrotem
![]()
Ja polecam tą piłkę która wstawiłam [emoji23] chociaż sama nie wiem czy to nie zbieg okoliczności tylko. Bo strasznie mi zaczęło biodra rozpierać boleśnie, aż mi nogi dretwieja, skurcze od podbrzusza w dół , czasem twardnienie brzucha, rzadko boleśnie jak na okres. Więc wszystko naraz. Ale nie wiem czy piłka po prostu sobie nie wzmoglam tych objawów. Bo po kochaniu się rano z moim, sprzątaniu mieszkania i kilku spacerach w ciągu dnia miałam tylko te uczucie kopania prądem w podbrzuszu. Od pół godziny kręcę się na piłce i jest coraz ciezej. Jak pomyślę , że miałabym dzisiaj urodzić to się jednak boje i nie czuję się gotowa haha [emoji23]
Nadrabiam większość dniaWozek juz jest wyzejwidze, ze nadrabiasz
a siara sie jeszcze chyba nie chwalilas albo to przegapilam. To chyba jasny sygnal, ze juz nieduzo czasu Ci zostalo w dwupaku
mi przez cala ciaze ani kropelki nie polecialo