Margonelka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sto lat sto latW ogole to jestescie niewiarygodne no. Nadrabialam was rano na glukozie, zostalo 10 steon a wy kolejne 20 naskrobaly.
Glukoze znioslam wyjatkowo zle. Lezalam na kozetce bo mi slabo bylo. A teraz buleczka z szyneczka mniami
Jutro ruszam do Polski na dwa tygodnie takze pewnie bede miala co nadrabiac
A dZiś urodziny juz 34...
Ojej ale dziwnie, ja bym nie chciala zeby mi dziecko w szpitalne ubranka ubierali. No moze jeszcze w pierwszej chwili jak sie urodzi i umyja, ale pozniej? Jakos tak niefajnie, przynajmniej dla mnie.Ja wezmę jakieś 2 pajace, ale podobno wszystko mają. Babka mówiła żeby nie brać kosmetyków a nic dla dziecka bo oni mają swoje, pieluszki itp. I im jest łatwiej niż później ktoś ma pretensje że Dziecko ma taką pieluszke a on inne przywiózł.
Jedyne co to środki higieniczne dla siebie trzeba mieć, bo tego nie dają no chyba że ktoś nie ma. Ja nie mam do szpitala narazie nic dla nikogo.![]()
Sto lat [emoji512]W ogole to jestescie niewiarygodne no. Nadrabialam was rano na glukozie, zostalo 10 steon a wy kolejne 20 naskrobaly.
Glukoze znioslam wyjatkowo zle. Lezalam na kozetce bo mi slabo bylo. A teraz buleczka z szyneczka mniami
Jutro ruszam do Polski na dwa tygodnie takze pewnie bede miala co nadrabiac
A dZiś urodziny juz 34...
Znowu zaczynacie z jedzeniem :-( ja was nadrabiam wieczorem i pozniej cierpię [emoji22] też chce szarlotkę i skąd mam ja wziąść ;-(Mam ochote na ciepla domowa szarlotke z lodami i bita smietana ;( normalnie chyba zadzwonie do tesciowej i ja poprosze zeby mi upiekla [emoji14] na pewno sie bardzo nudzi i chetnie sie czyms zajmie![]()
no włąsnie nie. zaświadczenie ma być. mamy czas to się ogarnieA karta ciazy im nie wystarczyla? Podrapia Cie te maliny w takim stroju![]()
własnie jak coś robie to się dobrze czuje. jak siedzę na dupie to mnie wszystko zaczyna boleć. mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze bo brat w odwiedziny przyjeżdża i na grzyby chciałabym go zabrać (tak, w górach już są grzyby, zarówno w Pieninach, Beskidzie Sądeckim jak i w Świetokrzyskim już widziałam znajomych z koszykamiLooo pięknie
Plewić maliny ?super że się dobrze czujesz , a u mnie dziś też 22 c i zachmurzenie ... Ale w mieszkaniu mimo otwartego balkonu duszno miiiiiii
znowu . A jak obiad robiłam myślałam że się przewróce , coś mi się duszno i słabo zrobiło.. czuje się jak *****
leżę aktualnie a Wiktorek szaleje i się rozpycha w brzuszku
![]()
Też przed chwilą zjadłam tylko dałam jeszcze malin i musliPęknę....
Myslalam tez juz o tym, ale on siusiu robi bez zadnego problemu. Pampers może być suchy a i tak się budzi.Wiesz, moj to sie budzil z placzem, robil siku, dostawal smoka i zaraz spal znowu. Dopiero teraz sie okazalo ze to moglo byc przez te stulejke, mogl miec problem z sikaniem od samego poczatku. Oczywiście nie zycze, ale moze to jakis problem natury zdrowotnej o ktorym nie macie pojecia. Mnie wcześniej to do glowy nie przyszlo a szkoda![]()