reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Właśnie zauważyłam brązowe plamienie. Martwię się chociaż nic mnie nie boli. Eh co za życie w wiecznym stresie. Nie mam pomysłu od czego to... badania nie miałam, sex teraz nie funkcjonuje, bo mój mąż ma blokadę jak jestem w ciąży. W poniedziałek polecę chyba do przychodni

reklama
Właśnie zauważyłam brązowe plamienie. Martwię się chociaż nic mnie nie boli. Eh co za życie w wiecznym stresie. Nie mam pomysłu od czego to... badania nie miałam, sex teraz nie funkcjonuje, bo mój mąż ma blokadę jak jestem w ciąży. W poniedziałek polecę chyba do przychodni
Masz mozliwosc skontaktowac siebze swoim lekarzem? Masz duphaston ? Obserwuj, leż i odpoczywaj i napisz do lekarza a jak cos bedzie nie tak, lec od razu na IP, po co sie stresowac, lepiej potrwierdzic ze jest ok.

Zawsze jak mam jakieś wątpliwości to akurat jestem na wyjeździe... aktualnie u rodziców w maleńkim miasteczku. Na razie obserwuję. Plamienie raczej niewielkie i nic poza tym

Dziewczyny polozylam sie i moj brzuch sie rozlal i zostala taka "kulka" wystająca wielkości wiekszej piłki do baseballa?? Tak z 5 -7cm pod pepkiem po lewej stronie. W pierwszej chwili się przerazilam? Miała któras z was tak?? To chyba moja Kruszynka...

Dziewczyny polozylam sie i moj brzuch sie rozlal i zostala taka "kulka" wystająca wielkości wiekszej piłki do baseballa?? Tak z 5 -7cm pod pepkiem po lewej stronie. W pierwszej chwili się przerazilam? Miała któras z was tak?? To chyba moja Kruszynka...
Zrob zdjecie jeśli sie da [emoji4]

Oto mój pierwszy dzidziusiowy zakup [emoji16] a raczej ciążowy, ciagle mam wrazenie, że woda w wannie za gorąca, a ponoc nie powinna być wyzsza niz 37st to teraz bede sobie mierzyc jak dzidziusiowu [emoji16]
IMAG5398.jpg

Załączniki

• IMAG5398.jpg
    IMAG5398.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 278
Dopisz proszę i mnie bo nie mogę ogarnąć tego [emoji6] Aneta, OM 31.03, termin 05.01, mam 32 lata, województwo świętokrzyskie, 90% będzie dziewczynka, nie mam dzieci (poza tym w brzuszku [emoji5]).
Sie robi [emoji16]
Chetnie przyjme zajecia bo nuuda w tej robocie, jeszcze 2.5h [emoji33]

reklama
Do góry