reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie
U mnie dzisiaj pada od samego rana. Zimno i ponuro [emoji20] dla tego wybieramy się z macoszką i koleżanką na małe wyprzedażowe zakupy [emoji16]
Życzę udsnych wizyt i miłego mimo, że nie słonecznego
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

reklama
Dziękuję;)
Wiesz, teraz jeszcze dobrze mi się szyję więc to wykorzystuje i nie odmawiam zamówień. Gorzej jak już brzuch urośnie to będzie gorzej;) także zapraszam jak coś potrzeba [emoji41]
Marzenka, ja też byłabym chętna [emoji16]Myślę, że nie ja jedna. Ty lepiej więcej zamówień nie przyjmuj, bo jak my Cię osaczymy, to do porodu nie zdążysz [emoji38]
Piękne rzeczy szyjesz, już kiedyś pisałam.

Hejka! [emoji4]Dziś chyba u większości dzień ponury, ja dzisiaj planuje generalne porządki w sypialni a jutro szał zakupowy[emoji16]Niewiem czy się powstrzymam z kupnem czegokolwiek dla mojego maleństwa, wczoraj weszłam do pepco odrazu skierowałam swój wzrok na te słodkie ciuszki ,wy też tak macie?
Życzę udanych wizyt i miłego dnia [emoji8]

Kokoszka wiemy że gazowanych nie można;) ale niestety nie zawsze uda się obejść ze smakiem.. ja w niedzielę dorwałam się do coli to szklankę na raz wypiłam i było mi mało [emoji23][emoji23]
W ogóle mam czasem dzień na niezdrowe jedzenie, jak sobie z tym radzicie?
Mam to samo właśnie [emoji1] wychodzę z założenia że jak się nie pije od czasu do czasu to nie zaszkodzi [emoji12]

Hej Dziewczyny. Dla mnie jakiś fatalny dzień dziś. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa, ale jeszcze tak znosnie, na wieczór wzięłam sobie dopiero tabletkę, bo bym nie usnela. No a dzis obudziłam się po 4 z takim bólem, że masakra :( nie mogłam leżeć, na siedząco było mi lepiej. Mój mi przyniósł wody i robiłam zimne okłady, po chwili znienacka jak mnie przeciagnelo, to zwymiotowalam chyba wszystko z żołądka. I troszkę lepiej mi sie zrobilo, na tyle ze usnelam. Obudziłam sie z pół godziny temu i dalej się męczę :( próbuje wmusic w siebie śniadanie. Ciśnienie mam jak na mnie w normie, nie wiem czemu mi tak sie dzieje. Kazalam mojemu kupic amol, będę sie smarować, żeby tyle tavletek nie jeść. Masakra :(
Prenatalne o 17:40, może to też stres trochę? Ale nie przejmuje sie jakos bardzo, mam nadzieję, że będzie w porządku.

Hej Dziewczyny. Dla mnie jakiś fatalny dzień dziś. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa, ale jeszcze tak znosnie, na wieczór wzięłam sobie dopiero tabletkę, bo bym nie usnela. No a dzis obudziłam się po 4 z takim bólem, że masakra :( nie mogłam leżeć, na siedząco było mi lepiej. Mój mi przyniósł wody i robiłam zimne okłady, po chwili znienacka jak mnie przeciagnelo, to zwymiotowalam chyba wszystko z żołądka. I troszkę lepiej mi sie zrobilo, na tyle ze usnelam. Obudziłam sie z pół godziny temu i dalej się męczę :( próbuje wmusic w siebie śniadanie. Ciśnienie mam jak na mnie w normie, nie wiem czemu mi tak sie dzieje. Kazalam mojemu kupic amol, będę sie smarować, żeby tyle tavletek nie jeść. Masakra :(
Prenatalne o 17:40, może to też stres trochę? Ale nie przejmuje sie jakos bardzo, mam nadzieję, że będzie w porządku.
Na bol co bierzesz?

reklama
Do góry