reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry

@Angelika22 kciuki! Powodzenia!!!

@KatiNails najlepsze życzenia dla synka!!!

A ja dzisiaj w nocy nie spałam. Czekałam na męża i gadałam z nim przez tel, bo też już zmęczony wracal. Z koncertu mega zadowolony ❤️.

Chyba czeka mnie zakup nowej pralki. Moja robi malutkie dziurki w ubraniach. Ostatnio nowa bluzkę upralam, ani razu na sobie i dziurka. Leonardo bluzeczka też. No mnóstwo ciuchów zniszczonych. Sprawdzaliśmy bęben, ale nic nie widać, żeby coś wystawalo i mogło zaczepiać ubrania.

reklama
A ja dzisiaj wstawałam tylko raz na siku ale i tak się nie wyspalam. Jakoś nie mogłam się ułożyć i co chwilę budziłam z bólem kręgosłupa i bioder.
Do tego od zmniejszenia magnezu mam skurcze łydek znowu no ale trzeba jakoś to przeżyć.
Lekarz kazał mi też jeść więcej wołowiny a ja jakoś ogólnie mięsa mało jem bo nie mam ochoty. Nie wiem nawet co zrobić z wołowiny oprócz burgerow:) chociaż pewnie można wszystko.
Witaj w klubie, mnie w nocy i teraz z resztą też tak bolą biodra! Z łóżka podnieść się nie mogłam :(

Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 :) proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Powodzenia :* szybkiego i sprawnego porodu :* trzymaj się :)

Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 :) proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Trzymamy kciuki [emoji7]

reklama
Do góry