reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hihi na szczęście nie [emoji16] napisałam że nie robi niespodzianek , a nie że mi nie kupuje nic [emoji16] po prostu jest typem faceta który uważa że najlepiej zabrać mnie do sklepu żebym sama coś wybrała bo wtedy będzie mi się to bardziej podobac. Dostałam kilka razy kwiaty z zaskoczenia ale to chyba na tyle [emoji16] resztę prezentów wybieram sama [emoji16]
Ale może to i lepiej niż miałby mi kupować dziesiaty portfel [emoji16]

reklama
A gdzie można spotkać takiego męża ? Tez chce [emoji16] co jak co ale mój to żeby mi zrobić niespodziankę to z tym ciężko [emoji6] ładna torebka

Unikat nie oddam :p a tak serio to nie często mu się zdarza robić takie niespodzianki.. Częściej jakieś czekoladki czy coś w tym stylu :D Może to jakaś rekompensata za wszystkie ciążowe dolegliwości :p

Hihi na szczęście nie [emoji16] napisałam że nie robi niespodzianek , a nie że mi nie kupuje nic [emoji16] po prostu jest typem faceta który uważa że najlepiej zabrać mnie do sklepu żebym sama coś wybrała bo wtedy będzie mi się to bardziej podobac. Dostałam kilka razy kwiaty z zaskoczenia ale to chyba na tyle [emoji16] resztę prezentów wybieram sama [emoji16]
Ale może to i lepiej niż miałby mi kupować dziesiaty portfel [emoji16]
Racja :) faceci zazwyczaj nie wiedzą co byśmy chciały, chyba , że będziemy o tym paplac co chwile :D lepiej wybrać coś samej a oni niech tylko zaplaca :D

@Vanilia120 wybacz, że zapytam... ale chce ci przyspieszyć poród ze względu na ciśnienie tak? Bo nie za bardzo rozumiem przyspieszać skoro twierdzi że jest za małe dziecko[emoji4]

@klaudiaa975 i kto lepiej na tych rybach wyszedł?[emoji16]Morał z tego taki, że lepiej się wyspać [emoji16]

@KatiNails ja mam cały czas kłucie i z szyjką nic a nic się nie dzieje[emoji16]ani o mm mi się nie skraca [emoji16][emoji106]

@Fiorna super niespodzianka[emoji16]pozazdrościć[emoji16]

reklama
Mnie też od wczoraj kłuje tam na dole. Mam nadzieję, że to nie jest skracającą się szyjka. Ja chce jeszcze min. 2 tyg być w ciąży.

Do góry